Katalogas

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

27.09.2023 00:00

Įrankių laikiklių spaustukai, skirti "Biesse Rover" CNC centrui, 1705A0123 HSK63F

Atsakyti į skelbimą

- Biesse Dalies Nr.: 1705A0123 - 1705A0123 įrankių laikiklių spaustuvai - Biesse įrankių laikiklis (balta šakutė) HSK F63 - Biesse HSK 63F įrankių spaustuvai - Biesse Rover įrankių laikikliai - Biesse CNC įrankių griebtuvas HSK63F - Biesse HSK 63F plastikinė įrankių šakutė - Biesse įrankių griebtuvas HSK F63

1705A0123 HSK F63 įrankių laikiklio spaustukai, skirti "Biesse Rover CNC"

Ši "Biesse" 1705A0123 atsarginė dalis yra "Biesse Rover CNC" eksploatacinė dalis. HSK 63F įrankių šakutė skirta HSK63F įrankių laikiklio spaustuvui, naudojamam su karuseliniu arba šoninio įkrovimo įrankių keitikliu.

HSK63F įrankių laikiklio šakutės specifikacijos:
1. Pagaminta Kinijoje, garsus prekės ženklas
2. Importuota JAV "Dupont" balto plastiko medžiaga, aukštos kokybės, sustiprinta ir apsaugota nuo sprogimo.
3. Įrankių laikiklio spaustuvai atsparūs temperatūros pokyčiams ir išlaiko labai tikslią sankabos toleranciją.
4. Viduje išlietas legiruoto plieno blokas, sustiprinta konstrukcija, pasižymi didele apkrova, taip pat turi plieninius padėties nustatymo kaiščius.
4. Dinaminio balanso klasė: G2.5, 30000 aps/min.
5. Posvyrio tikslumas: 0,005 mm
6. Krovumas: 8-10 kg
7. Atlieka daugiau kaip 60 000 įrankių keitimo ciklų. Esame išbandę.
8. Naudojamos tos pačios medžiagos kaip ir Italijos šakės. Perspektyvos iki 95 % tokios pat kaip Italijoje pagamintos. Gyvenimo trukmė gali būti iki daugiau nei 90 % Italijoje pagamintų.

1705A0123 HSK63 plastikiniai griebtuvai yra sandėlyje ir gali būti greitai pristatyti.


Čia taip pat galima įsigyti liejamo plastiko su metaliniu įdėklu, užtikrinančiu standumą, ir fiksavimo kaiščiu agregatams.

Be to, kad šie griebtuvai naudojami "Biesse Rover CNC" staklėse, jie taip pat plačiai naudojami "CNT Motion", "CR Onsrud", "DMS", "Flexicam", "Multicam", "Northwood", "Techno", "Laguna", "Thermwood", "Bulleri", "ITALMAC Zeus", "KDT", "Masterwood" automatinio įrankių keitimo CNC frezavimo staklėse. Tai tikslaus keitimo įrankių laikiklių griebtuvai.

Priežiūra: CNC įrankių laikikliai laikui bėgant susidėvi. Jei HSK suklys netinkamai prispaudžia įrankį, gali būti, kad įrankio šakutė yra susidėvėjusi, o tai sukelia suvedimo problemų. Visada įrankių laikiklius įdėkite ir išimkite šoniniu būdu. Įrankių šakutės turėtų būti sumontuotos tokioje vietoje, kad kuo mažiau būtų veikiamos pjovimo drožlių ir nuolaužų. Pakeiskite, jei yra susidėvėję arba pažeisti. Reikia prižiūrėti ir įrankių laikiklius bei verpstės kūgio kūgį. Švarus, be šiukšlių ir atplaišų kūgis padės išvengti įrankio užstrigimo. Reguliariai užtepkite ant kūgio lengvo sluoksnio antiseptikuojančio mišinio.
Pastaba: niekada nepūskite suspausto oro į verpstės kūgį.
Suderinamumas: Galima naudoti su visais HSK 63F įrankių laikikliais.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
(No states listed)

Vietovė
Suzhou, Jiangsu, China