Katalogas

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

"Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf tauriųjų metalų analizatorius

Atsakyti į skelbimą

"Thermo Scientific" brangiųjų metalų analizatorius "Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer" dabar siūlo greitą, tikslų ir, svarbiausia, nedestruktyvų visų brangiųjų metalų cheminės sudėties ir grynumo nustatymo būdą. Niton XL2 XRF tauriųjų metalų analizatorius greitai aptinka suklastotą auksą ir aukso dangą bei pateikia naudotojams tikslią monetų ir juvelyrinių dirbinių elementinę sudėtį, todėl jie gali būti visiškai tikri dėl perkamų ir parduodamų tauriųjų metalų vertės.

Greičiausias, paprasčiausias ir tiksliausias rinkoje esantis testeris! Paprastu mygtuko paspaudimu greitai ištirkite tikslią tauriųjų metalų sudėtį testuojamame daikte. Praėjus kelioms sekundėms po mygtuko paspaudimo, gausite saugią, tikslią ir patikimą tiriamo elemento pasiskirstymo analizę.

Esant nepastoviai ir aukštai aukso kainai, neaptikti vos nedidelio sudėties skirtumo gali būti brangiai kainuojanti klaida. Thermo Scientific Niton XL2 XRF brangiųjų metalų analizatorius suteikia greitą, tikslų ir, svarbiausia, nedestruktyvų visų brangiųjų metalų grynumo ir cheminės sudėties tyrimo metodą. Su "Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer" greitai aptiksite aukso dangą ir padirbtą auksą bei tiksliai nustatysite juvelyrinių dirbinių ir monetų elementinę sudėtį, kad būtumėte visiškai tikri dėl perkamų ir parduodamų tauriųjų metalų vertės.

Su "Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer" galima atlikti tikslią analizę per kelias sekundes, naudojant tvirtą, patikimą ir patogų naudoti prietaisą. Visų aukso ir brangiųjų metalų kiekį galima išmatuoti rankiniu būdu nekeičiant kalibravimo pagal analizuojamą metalą, pavyzdžiui, sidabro (Ag), aukso (Au), paladžio (Pd) ir platinos (Pt).

Nuodugnesnė ir greitesnė analizė nei panašaus tikslumo ugnies analizė
Greičiau, paprasčiau ir tiksliau nei azoto rūgšties tyrimo metodai
"Thermo Scientific AuDIT" aukso aptikimo technologija leidžia veiksmingai aptikti daugumą paauksuotų daiktų
Vartotojai gali tiksliai nustatyti tiek kenksmingų sunkiųjų elementų, tiek kitų lydinių mikroelementų, kurie gali turėti įtakos vertinimui ir būsimiems rafinavimo reikalavimams, buvimą ir koncentraciją


Funkcijos
  • Ergonomiškas dizainas
  • Nurodymo ir fotografavimo paprastumas - gali labai lengvai naudotis net ir ne techninio profilio darbuotojai
  • Neardomoji analizė, kurios rezultatai gaunami beveik iš karto
  • Puikiai tinka mažmeninei prekybai
  • Standartinis analizės diapazonas: >25 elementai nuo S iki U elementų (atsižvelgiant į taikymo sritį)




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia