Katalogas

"Thermo Scientific Niton XL2 XRF analizatorius

06.09.2023 00:00

"Thermo Scientific Niton XL2 XRF analizatorius

Atsakyti į skelbimą

"Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF analizatorius yra paprastas naudoti, tvirtas ir patikimas brangiųjų metalų analizatorius, užtikrinantis greitus ir tikslius analizės rezultatus. Jis yra paprastesnis, greitesnis, tikslesnis už azotinius tyrimo metodus ir vienu metu atlieka visų brangiųjų produktų visapusišką analizę nei ugnies analizė.

"Thermo Scientific Niton XL2" analizatoriai pasižymi dideliu našumu ir pažangia elektronika, kartu išlaikydami "nukreipk ir nufotografuok" paprastumą, kuris buvo visų mūsų XRF prietaisų skiriamasis bruožas. Šie analizatoriai, sandariai apsaugoti nuo drėgmės ir dulkių, su 100 % integruotomis programinės įrangos priemonėmis, yra lengvi, tačiau tvirti ir atsparūs atšiauriausioms sąlygoms - lauke ar ceche. Ergonomiško dizaino ir dienos šviesoje įskaitomomis piktogramomis pasižyminčiame "Niton XL2" analizatoriuje yra pritaikomi meniu, daugiakalbės parinktys ir standartinis daugiau kaip 25 elementų nuo sieros iki urano analizės diapazonas.

. Turėdamas standartinę integruotą kamerą, leidžiančią tiksliai nustatyti analizės sritį, XL2 analizatorius užtikrina tiesioginę, neardomą lydinių medžiagų nuo titano iki nikelio elementinę analizę, taip pat trampinių ir mikroelementų analizę. Lengvi, tvirti rankiniai "Niton XL2" analizatoriai puikiai tinka vis platesniam taikymų sąrašui, įskaitant metalo laužo identifikavimą, kalnakasybą ir žvalgybą bei švino atranką plataus vartojimo ir elektronikos prekėms.

"Niton XL2" - tai prietaisas, kurį galima rinktis, kai reikia tikslumo, preciziškumo ir paprasto naudojimo. Tai idealus prietaisas

  • Analizuoti metalų lydinius, skirtus metalo laužo perdirbimui arba galutinio produkto kontrolei
  • Atlikti kokybės kontrolę, gamyklos operacijas ir netoli kasyklų esančių telkinių žvalgybą
  • Tikrinti elektronikos ir plataus vartojimo prekes dėl švino

"Thermo Scientific Niton XL2" analizatoriai turi daugybę privalumų
  • Labai paprasta naudoti - net ir ne techninio profilio darbuotojams
  • Tvirta konstrukcija, tinkama naudoti realioje pramoninėje aplinkoje
  • Tikrai neardomasis bandymas, kurio rezultatai gaunami beveik akimirksniu
  • Nuo įjungimo iki gaiduko paspaudimo ir rezultatų - kelios sekundės
  • Patikima analizė naudojant pramonės lyderio technologiją


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia