Katalogas

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Medicininio rūko ir dujų dalelių dydžio analizatorius, skirtas kosmetikos ir dūmų pramonei, Winner 311xp

Atsakyti į skelbimą

Produkto aprašymas: Winner 311XP Stalo purkštuvo lazerinis dalelių matuoklis

Stalo purkštuvo lazerinis dalelių matuoklis Winner311XP buvo sukurtas ir sukurtas mažų purkštuvų lašelių dydžio pasiskirstymui tikrinti. Jis ypač tinka medicininiams purkštuvams, nebuloziniams vaistams, įvairiems aerozoliams, purškalams ir kitiems mažiems purškimo prietaisams ir ypač tinka Nacionalinės farmakopėjos reikalavimams, keliamiems inhaliacinių aerozolių, purškalų, miltelių miglų ir kt. dalelių dydžiui tirti.

Išsami informacija apie gaminį

Stalo lazerinis purkštuvų lazerinis dalelių matuoklis Winner311XP buvo specialiai sukurtas ir sukurtas mažų purškimo prietaisų lašelių dydžio pasiskirstymui tirti. Jis ypač tinka medicininiams purkštuvams, migdomiesiems vaistams, įvairiems aerozoliams, purškalams ir kitiems mažiems purškimo prietaisams ir ypač tinka Nacionalinės farmakopėjos reikalavimams, keliamiems inhaliacinių aerozolių, purškalų, miltelių miglų ir kt. dalelių dydžiui tirti.
Pagrindinės savybės

(1) Unikali patentuota optinio kelio technologija Remiantis lazerio sklaidos principu, prietaisas naudoja vieno spindulio lygiagretų optinį kelią ir dvigubo lęšio bei dvigubos matricos detektoriaus technologiją, kad būtų užtikrintas didelis skirtingais kampais išsklaidytos šviesos surinkimas, o tai išplečia matavimo ribą ir pagerina prietaiso skiriamąją gebą.

(2) Unikalus oro srauto apsaugos įtaisas Oro srauto apsaugos sistema gali veiksmingai apsaugoti lęšį, todėl bandymų metu išvengiama lęšio užteršimo lašeliais ir pailginamas prietaiso tarnavimo laikas.

(3) Purkštuvu paleidžiamas dalelių dydžio bandymas, momentinis bandymas, momentiniai duomenys.

(4) Yra trys programinės įrangos pasiskirstymo režimai: laisvasis pasiskirstymas, R-R pasiskirstymas ir logaritminis pasiskirstymas, kurie gali patenkinti dalelių dydžio bandymų poreikius įvairiose pramonės šakose.

(5) Naudojama neriboto laisvo koregavimo patentuota programinės įrangos analizės technologija, tikras dalelių dydžio pasiskirstymo atspindys.

(6) Produkto tikrinimas yra labai tikslingas: Stalo lazerinis purškiamų dalelių matuoklis yra specialiai sukurtas taip, kad atitiktų nacionalinėje farmakopėjoje nustatytus įkvepiamųjų aerozolių, purškalų ir miltelių aerozolių dalelių dydžio reikalavimus. Atliekant bandymus jame integruotos įvairios patentuotos "Winner Particle Company" technologijos, kurios yra geriausias pasirinkimas mažų purškiamų dalelių dydžiui tikrinti.


1.1 Griežtai laikomasi ISO9001-2000 kokybės vadybos sistemos, 2. Griežtai kontroliuojama nuo medžiagų pirkimo iki proceso kontrolės ir galutinio dalelių dydžio pasiskirstymo bandymo.
3) Kokybės kontrolės departamentas vykdo kokybės kontrolės taisykles.
4, Surinkti galima tik kvalifikuotas dalis, lazerinio dalelių dydžio analizatoriaus surinkimas prieš parduodant turi būti visapusiškai patikrintas.
5、Lazerinis dalelių dydžio analizatorius prieš išvažiuodamas iš gamyklos atlieka apsaugos nuo drebėjimo bandymą.

|1 Set/Set(Minimalus užsakymo kiekis) Modelis Winner311XP Prieinamumas: Kiekis (komplektas) 1 - 2 > 2 Prieinamumas (dienos) 5 Derėtis Dėl pritaikymo: Pritaikytas logotipas (minimalus užsakymo kiekis 1 komplektas) Pritaikyta pakuotė (minimalus užsakymo kiekis 1 komplektas) Pirkimo informacija Pristatymo garantija: Mokėjimo būdai: --- Galimas šifravimo saugumas. Peržiūrėti informaciją apie mokėjimą Grąžinimai ir kompensacijos Per 30 dienų nuo gaminio gavimo turite teisę į kompensaciją. Peržiūrėti išsamią informaciją Norėdami gauti daugiau informacijos, įskaitant kainas, pritaikymą ir pristatymą, susisiekite su: Pakuotė Aprašymas Lazerinis dalelių matuoklis supakuotas į faneros dėžutę. Uostas Qingdao / Honkongas Prieinamumas 500 komplektų per mėnesį.


Popardaviminis aptarnavimas


1.1 Jei klientams reikia, mes atsiųsime technikus, kurie lazerinį dalelių dydžio analizatorių sumontuos namuose (kartu pateiksime veikimo demonstracinį vaizdo diską). 2. suteikiame nemokamus mokymus.
3) Kokybės garantija yra 1 metai po apmokėjimo, o techninė pagalba teikiama visą gyvenimą. Vėliau už techninės priežiūros dalis, jei jos bus pateiktos, imsime mokestį.
4) Remontuojame įrangos gedimus, atsiradusius dėl netinkamo eksploatavimo (už mokestį).
(5) Teikiame komponentus palankia kaina ir užtikriname ilgalaikę priežiūrą.
Dažniausiai užduodami klausimai

Į ką turėtumėte atsižvelgti pirkdami lazerinį dalelių analizatorių:

(1) Kokias medžiagas reikia tirti?
Suspensijoms ir (arba) emulsijoms tirti reikia pasirinkti skysčių dispersinį dalelių analizatorių. Kai kurios medžiagos taip pat reaguoja su vandeniu, todėl taip pat reikalingas skysčio dispersinis dalelių analizatorius. Apskritai cementui, metalo milteliams ir fazinėms medžiagoms tirti reikia sausų dispersinių dalelių analizatorių.

(2) Kokio dydžio dalelių dydžių diapazonas turi būti tiriamas?
Šiuo metu lazeriniais dalelių dydžio analizatoriais, remiantis MIE sklaida, galima tirti 0,01um-2000um dalelių dydžio diapazoną.
Jei medžiagos dalelių dydžio diapazonas nėra toks didelis, pvz. 10um-20um, o dalelių dydžio pasiskirstymo diapazonas yra mažas, tiksliau bus pasirinkti modelį su siauresniu diapazonu, ir nebūtina pirkti modelio su dideliu diapazonu.


(3) Kokia yra dispersinė terpė?
Skystiems modeliams kaip dispersinė terpė paprastai reikalingas vanduo, katecholis arba organiniai tirpikliai, kad mėginys būtų gerai disperguotas ir cirkuliuotų lazeriniame dalelių dydžio analizatoriuje. Modeliuose su sausa dispersija kaip dispersinė terpė reikalingas tik suslėgtas oras. Dabartinėje rinkoje sausos dispersijos lazeriniai dalelių dydžio analizatoriai kainuoja brangiau nei skystos dispersijos modeliai, todėl geriau rinktis skystos dispersijos modelius, jei juos galima gerai išbandyti.


Jei turite daugiau klausimų, susisiekite su mumis ir mes patarsime, koks lazerinis dalelių dydžio analizatorius tinkamiausias jūsų taikymui!


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
山东省

Vietovė
济南市

Daugiau informacijos