Katalogas

Šlapias ir sausas dalelių dydžio pasiskirstymo analizatorius

29.05.2024 02:00

Šlapias ir sausas dalelių dydžio pasiskirstymo analizatorius

Atsakyti į skelbimą

Laimėtojas 2309 MIE sklaidos principas

Modelio Nr. Winner 2309A, Winner 2309B
Pristatymas: Kiekis (komplektas) 1 - 2 > 2 Pristatymas (dienos) 5
Individualus logotipas (min. užsakymas 1 komplektas) Individuali pakuotė (min. užsakymas 1 komplektas)

Pirkimo informacija

Pristatymo garantija: Susisiekite su tiekėju ir susitarkite dėl pristatymo detalių Mėgaukitės pristatymo laiku garantija

Mokėjimas: Mėgaukitės užšifruotu ir saugiu mokėjimu Peržiūrėti informaciją Grąžinimas ir pinigų grąžinimas Gauti gaminį. Per 30 dienų nuo gaminio gavimo turite teisę į pinigų grąžinimą. Rodyti informaciją Pakuotė Aprašymas Lazerinis dalelių matuoklis supakuotas į faneros dėžutę. Uostas Qingdao/Hong Kongas Prieinamumas 500 komplektų per mėnesį.

Produkto aprašymas: Winner2309 yra pažangus, visiškai automatinis lazerinis dalelių smulkintuvas.

Winner2309 yra pažangus, visiškai automatinis lazerinis dalelių rūšiuoklis, kuriame naudojamas MIE sklaidos principas ir kuris yra integruotas šlapios ir sausos dispersijos sistemos modelis. Winner2309 - tai prietaisas, kurį renkasi kokybės kontrolės skyriai ir mokslinių tyrimų įstaigos, kuriose naudojami įvairūs dalelių tipai ir dalelių dydžių pasiskirstymai.

 

Svarbiausios savybės

(1) Šlapiojo ir sausojo atskyrimo ir dispersijos įrenginys
Prietaisas integruoja šlapiosios ir sausosios dispersijos bandymus, sėkmingai išsprendžia šlapiosios ir sausosios technologijos integravimo problemą ir realizuoja vieno klavišo perjungimą.

(2) Išmanioji visiškai automatinė valdymo sistema, rankinis valdymas, laisvas pasirinkimas.
Pasirinktas automatinis režimas, lengva išmokti ir palaikomas vieno mygtuko valdymas.

(3) Patentuota optinio kelio sistemos technologija
koncentracijos Furjė transformacijos optinio kelio sistema, todėl išsklaidytos šviesos neriboja objektyvo apertūra, dvigubo lazerio ortogonali šviesa su pagalbiniu puslaidininkiniu lazeriu, sustiprinančiu išsklaidymo kampą nuo 45 laipsnių iki 135 laipsnių, išplečiančiu matavimo diapazoną.

(4) Visiškai automatinis optinio kelio derinimas,
, sudarytas iš tikslių keturių fazių hibridinių žingsninių variklių, kurių slinkties tikslumas siekia mikronų intervalą, siekiant optimizuoti optinį kelią ir užtikrinti bandymo tikslumą bei stabilumą.

(5) Įmontuota visa mėginio išsklaidymo sistema.
Mechaninio maišymo, ultragarsinės dispersijos ir cirkuliacijos kelio integracija užtikrina vienodą dalelių dispersiją ir pasiskirstymą ir padeda išvengti nepageidaujamų reiškinių, pvz.(6) Įrenginio programinė įranga užtikrina tolygų dalelių išsklaidymą ir pasiskirstymą ir leidžia išvengti nepageidaujamų reiškinių, tokių kaip netolygus dalelių pasiskirstymas ir pernelyg didelis dalelių nusėdimas dėl pernelyg ilgo dispersinės sistemos išorinio vamzdelio, o tai užtikrina bandymo rezultatų reprezentatyvumą.

(6) Prietaiso programinė įranga
Unikali laisvo reguliavimo technologija renka dispersijos duomenis matavimo proceso metu, todėl dalelių analizės neriboja jokia funkcija ir tiksliai atspindi dalelių pasiskirstymą.

Taikymo sritys

Winner2309 plačiai naudojamas cementui, keramikai, vaistams, emulsijoms, dažams, dažikliams, pigmentams, užpildams, cheminėms medžiagoms, katalizatoriams, gręžimo purvui, abrazyvams, tepalams, anglims, nuosėdoms, dulkėms, ląstelėms, bakterijoms, maisto priedams, pesticidams, grafitui, fotografinėms medžiagoms, degalams, rašalams, metaliniams ir nemetaliniams milteliams, kalcio karbonatui, kaolinui, anglių suspensijai ir kitoms miltelinėms medžiagoms.

Kokybės garantija

1.1. Griežtai laikomasi ISO9001-2000 kokybės vadybos sistemos. 2. Griežta kontrolė nuo medžiagų įsigijimo iki proceso patikrinimo ir galutinio dalelių dydžio pasiskirstymo bandymo. 3. Kokybės kontrolės skyrius įgyvendina kokybės kontrolės taisykles iš
. 4. tik kvalifikuotos dalys gali būti surenkamos, o lazerinis dalelių dydžio analizatorius prieš parduodant turi būti visiškai išbandytas
5. Prieš išvežant lazerinį dalelių dydžio analizatorių iš gamyklos išbandomas jo atsparumas vibracijai.

Aptarnavimas po pardavimo

1.1. Pateikite demonstracinį vaizdo įrašą CD. 2.Siūlome nemokamą mokymo paslaugą.
3. 2. Kokybės garantija - 1 metai nuo mokėjimo gavimo, o techninė pagalba garantuojama visą gyvenimą. Vėliau imame remonto dalių išlaidas, jei jos pateikiamos.
4. Už remontą, atliktą dėl netinkamo eksploatavimo, bus imamas atitinkamas mokestis.
5. Siūlome komponentus palankiomis kainomis ir ilgalaikę techninę priežiūrą.

 

 


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
山东省

Vietovė
济南市

Daugiau informacijos