Katalogas

MIE sklaidos principu pagrįsti katalizatoriai

12.04.2024 16:05

MIE sklaidos principu pagrįsti katalizatoriai

Atsakyti į skelbimą

Lazerinis priedų dalelių dydžio pasiskirstymas Laimėtojas 2005

Produkto aprašymas

Pažangus automatinis lazerinis difrakcinis dalelių dydžio analizatorius Winner2005A/B su MIE sklaidos teorija, skirtas tiksliai patikrinti dalelių dydžio pasiskirstymą nuo 0,01/0,1 μm iki 1000 μm. Jis naudoja dvigubą lazerio spindulį ir įmontuotą mėginio paruošimo sistemą, išmanųjį veikimą, labai paprastą inžinieriaus naudojimą, siūlo tikslius ir patikimus duomenis, įmontuotą šoninį plataus kampo detektorių, užtikrinantį 0,01 mikronų dalelių sklaidos kampus.

Pagrindinės savybės

(1) Šviesos kelias: Priimkite konverguojančios šviesos Furjė transformacijos šviesos kelią, matavimo diapazonas išplėstas nuo 0,01 μm iki 1000 μm.

(2) Pažangus visiškai automatinis veikimo režimas realizuoja vieno rakto bandymą, automatiškai tiekia vandenį, ultragarsinę dispersiją, cirkuliuoja ir išleidžia vandenį, todėl ne tik gali sumažinti darbo krūvį, bet ir pašalinti žmogiškojo faktoriaus klaidas, taip pat gauti geresnį pakartojamumą.

(3) Automatinė optinio kelio derinimo sistema,
Keturių hibridinių žingsninių variklių tikslumas automatinėje optinių komponentų sistemoje, mikro tikslumas 0.01 μm, šviesos kelio prietaisas visada yra geriausias, kad būtų galima pašalinti rankiniu būdu ant šviesos kelio ir rūpesčius bei sunkumus, bet taip pat padidinti bandymo rezultatų tikslumą ir stabilumą.
(4) Visiškai integruota mėginių dispersijos sistema,
Automatinė šlapios dispersijos sistema, SOP realizuoti vienu raktu.
nustatytas mechaninis maišymas, ultragarsinė dispersija ir cirkuliacijos kelias viename, Ji užtikrina vienodą dalelių dispersiją ir pasiskirstymą, padeda išvengti daugelio blogų reiškinių, tokių kaip netolygus dalelių pasiskirstymas, didelių dalelių nuosėdos dėl ilgo išorinio dispersinės sistemos vamzdelio, ji garantuoja bandymo rezultatų reprezentatyvumą.

(5) Analizės programinė įranga: pritaikoma nevaržoma laisvo pritaikymo patentinė technologija, kad dalelių analizė nebūtų ribojama jokiomis funkcijomis, iš tiesų atspindi dalelių dydžio pasiskirstymą.

(6) Didelio jautrumo fotodetektorius, surenkantis visus dalelių sklaidos signalus, užtikrina gerą tikslumą.

(7)Išvesties parametrai: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, nustatyti bet kokią vertę, S/V, D[3,2], D[4,3] )

Kokybės užtikrinimas

1. Griežtai laikomasi ISO9001-2000 kokybės valdymo sistemos.2. Griežta kontrolė nuo medžiagų įsigijimo, proceso patikrinimo iki galutinio dalelių dydžio pasiskirstymo bandymo.

3. Kokybės kontrolės skyrius vykdo kokybės kontrolės taisykles.
4. Prieš parduodant turi būti surinkti tik kvalifikuoti komponentai, o visas lazerinis dalelių dydžio analizatorius turi būti visiškai patikrintas.
5.Prieš pristatant lazerinį dalelių dydžio analizatorių bus atliktas prevencinis - drebėjimo testas.

Popardaviminis aptarnavimas
1. Bus pasiūlytas demonstracinis vaizdo diskas su vaizdo įrašu. 2. Siūloma nemokama mokymo paslauga.
3. Kokybės užtikrinimo data yra 1 metai nuo mokėjimo pabaigos, technologinė pagalba bus teikiama visą gyvenimą. O po to mes surinksime išlaidas, jei teiksime remonto priedus.
4. Techninė priežiūra, jei įranga sugedo dėl netinkamo naudojimo (bus renkamos atitinkamos išlaidos).
5. Siūlome komponentus už palankią kainą ir ilgalaikę priežiūrą.

Pakavimas ir pristatymas

Laimėtojo dalelių testavimo įranga yra medinės dėžės pakuotė.

Įrenginį siunčiame DHL, FeDex, China express, jūrų ir oro transportu.

DUK

įsigykite lazerinį dalelių dydžio analizatorių, kurį reikia žinoti:

(1) Kokias medžiagas reikia ištirti?
Jei tai suspensija ir (arba) emulsija, reikia rinktis skystos dispersijos dalelių dydžio analizatorių, o kai kurios medžiagos reaguoja su vandeniu, todėl taip pat reikia skystos dispersijos dalelių dydžio analizatoriaus. Paprastai cementui, metalo milteliams ir faramzitinėms medžiagoms reikia sauso dispersinio modelio dalelių dydžio analizatoriaus.


(2) Kokį dydžių diapazoną reikia tirti?
Iki šiol, remiantis MIE sklaida, lazerinis dalelių dydžio analizatorius gali tirti daleles, kurių diapazonas yra 0,01um-2000um.
Jei medžiagų diapazonas nėra toks platus, pavyzdžiui, 10um-20um, mažesniam dalelių dydžių pasiskirstymo diapazonui pasirinkite artimesnį diapazono modelį, jis bus tikslesnis, nereikės pirkti didelio diapazono modelio.


(3)3) Kas yra dispersinė terpė?
Skystojo modelio atveju, kad mėginys galėtų gerai išsisklaidyti ir cirkuliuoti lazeriniame dalelių dydžio analizatoriuje, paprastai kaip dispersinę terpę reikia naudoti vandenį, alocholį arba organinį tirpiklį. sausojo dispersinio modelio atveju kaip dispersinę terpę tereikia naudoti suspaustą orą. dabartinėje rinkoje sausojo lazerinio dalelių dydžio analizatoriaus kaina yra didesnė nei skystųjų dispersinių modelių, todėl jei galima gerai išbandyti, geriau naudoti skystąjį modelį.

Daugiau klausimų, susisiekite su mumis, mes pasiūlysime jums tinkamiausią lazerinį dalelių dydžio analizatorių!

Modelio numeris Winner 2005A Winner 2005B
Atlikimo laikas:
Kiekis (rinkiniai) 1 - 2 > 2
Atlikimo laikas (dienomis) 5 Bus suderinta
Pritaikymas:
Pritaikytas logotipas (min. užsakymas 1 rinkinys)
Pritaikyta pakuotė (min. užsakyti 1 komplektą)

Pirkimo informacija
Apsauga su

Pristatymas:

Susisiekite su tiekėju
derėtis dėl pristatymo detalių

Mokėjimai:---
Mėgaukitės šifruotais ir saugiais mokėjimais Peržiūrėti informaciją

Grąžinimai ir kompensacijos

Dėl neįvykdytų, trūkstamų ar kitų su gaminiu susijusių klausimų Peržiūrėti informaciją

Atlikimo laikas:
Kiekis (rinkiniai) 1 - 2 >2
Atlikimo laikas (dienomis) 5 Galima derėtis


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Vietovė
济南市

Daugiau informacijos