Katalogas

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Kinijos greitojo įpurškimo liejimo įmonė

Atsakyti į skelbimą

Greitasis liejimas, dar vadinamas greituoju įrankių formavimu arba greituoju prototipų kūrimu, yra gamybos procesas, naudojamas greitai gaminti nedidelės apimties plastikines dalis. Tai tradicinio įpurškiamojo liejimo, kuris yra plačiai naudojamas gamybos būdas didelėms plastikinių detalių apimtims gaminti, atmaina.



Pagrindinis greitojo įpurškiamojo liejimo privalumas - galimybė pagreitinti mažos apimties detalių gamybos ciklą. Jame naudojamos aliuminio arba minkšto plieno formos vietoj patvaresnių ir brangesnių plieninių formų, naudojamų tradicinio įpurškimo formavimo metu. Šias formas galima pagaminti daug greičiau ir pigiau, todėl greitasis įpurškimo liejimas tampa perspektyvia prototipų kūrimo ir mažų serijų gamybos galimybe.



Procesą paprastai sudaro šie etapai:

Projektavimas ir prototipų kūrimas: Detalės dizainas kuriamas naudojant kompiuterinio projektavimo (CAD) programinę įrangą. Prieš pradedant gamybą, naudojant tokius metodus kaip 3D spausdinimas, gali būti sukurtas detalės prototipas, kad būtų patikrintas dizainas.



Formos gamyba: Forma gaminama naudojant aliuminį arba minkštą plieną, kuris gali būti apdirbamas arba spausdinamas 3D spausdintuvu. Šis etapas paprastai yra greitesnis ir ekonomiškesnis, palyginti su plieninių formų, naudojamų tradiciniame liejime, gamyba.



Injekcinis liejimas: Forma sumontuojama į įpurškimo liejimo mašiną, o išlydyta plastikinė medžiaga dideliu slėgiu įpurškiama į formos ertmę. Medžiaga greitai sukietėja ir įgauna formos formą.



Dalies pašalinimas ir apdaila: kai plastikas sukietėja, forma atidaroma ir dalis pašalinama. Medžiagos perteklius ar netobulumai apipjaunami arba išlyginami, kad būtų pasiekta pageidaujama galutinė išvaizda.



Greitojo liejimo paslaugos turi keletą privalumų, palyginti su tradiciniais liejimo būdais.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Regionas
china