Katalogas

Anglies valymo šluostė

19.07.2023 00:00

Anglies valymo šluostė

Atsakyti į skelbimą

Anglies mikropluošto šluostės iš "Power Clean

Mūsų aukščiausios kokybės anglies mikropluošto šluostės sukurtos taip, kad užtikrintų didžiausią valymo galią net ir sunkiausiems buitiniams nešvarumams išvalyti. Unikalus anglies ir mikropluošto medžiagų mišinys leidžia sulaikyti purvą, šiukšles, išsiliejusius skysčius ir nešvarumus, todėl šios šluostės puikiai tinka kasdienėms valymo užduotims atlikti.

Viena iš išskirtinių mūsų anglies mikropluošto šluosčių savybių - išskirtinis jų patvarumas ir ilgaamžiškumas. Mūsų šluostės pagamintos taip, kad tarnautų ilgai, jas galima skalbti ir pakartotinai naudoti šimtus kartų, todėl jos yra ekologiškas ir ekonomiškas pasirinkimas bet kuriam namų ūkiui. Be to, mūsų šluostes galima įsigyti didmenine prekyba, todėl jos yra puikus pasirinkimas įmonėms ir komercinėms valymo tarnyboms.


Mūsų anglies mikropluošto šluostės, kurių svoris yra 350 gsm, yra storiausios ir sugeriamiausios rinkoje. Jų matmenys yra 16 x 16 colių, todėl jos puikiai tinka įvairioms valymo užduotims - nuo stalviršių ir prietaisų šluostymo iki dulkių valymo ir chromo šviestuvų bei kriauklių poliravimo. Šios šluostės pasižymi ypatinga valymo galia ir sugeba sulaikyti iki 99 % bakterijų, todėl jas būtina turėti bet kuriuose namuose ar įmonėje.

"Power Clean" tiki, kad savo klientams teikia aukščiausios kokybės produktus už prieinamą kainą. Mūsų anglies mikropluošto šluostės yra konkurencingos kainos ir siūlo išskirtinę vertę už savo išskirtinį našumą. Taigi, nesvarbu, ar ieškote patikimo valymo sprendimo savo namams, ar esate komercinė valymo tarnyba, kuriai reikia aukščiausios kokybės produkto, mūsų anglies mikropluošto šluostės yra puikus pasirinkimas.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
jiangsu

Vietovė
suzhou