Katalogas

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

EMI imtuvo sistema

Atsakyti į skelbimą

Produkto aprašymas

EMI-9KB:


EMI imtuvo sistema, skirta EMI (elektromagnetinių trikdžių) spinduliuotės laidumo arba laidžiosios emisijos bandymams. EMI-9KB EMI imtuvas pagamintas naudojant visiškai uždarą struktūrą ir stiprią elektrolaidžią medžiagą, kuri pasižymi dideliu ekranavimo poveikiu. Dėl naujos EMI bandymų sistemos technologijos išspręsta prietaiso savaiminės EML problema. Bandymų rezultatai atitinka tarptautinio formato bandymų ataskaitą. EMI bandymų sistema EMI-9KB visiškai atitinka CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 ir EN55022 reikalavimus.

sistemos konfigūracijos:
- EMI-9KC bandymų sistemą sudaro: EMI-9KC EMI imtuve įmontuotas slopintuvas (9K-1GHz), LISN-A dirbtinis tinklo maitinimas (16A su RS-232 ryšiu), CDNE-M316 sujungimo / atskyrimo tinklas emisijai, 3 vnt. izoliacijos transformatorių ir kabeliai.
- EMI-9KB bandymų sistemą sudaro: EMI-9KB bandymų sistema: EMI-9KB EMI imtuvas (9K-300 MHz), LISN-A dirbtinio tinklo maitinimas (5 A), CDNE-M316 jungiamasis/atskiriamasis tinklas, 3 vnt. izoliacijos transformatorių, slopintuvas ir kabeliai.
- EMI-9KA bandymų sistemą sudaro: EMI-9KA bandymų sistema: EMI-9KA EMI imtuvas (9K-30MHz), LISN-A dirbtinio tinklo maitinimas (5A), 3 vnt. izoliacijos transformatorių, slopintuvas ir kabeliai.

Pasirenkamosios priemonės, skirtos dirbti su EMI-9KC, EMI-9KB ir EMI-9KA EMI imtuvais:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC grynos sinusinės bangos kintamosios srovės maitinimo šaltinis EUT
- LISUN SDR-2000B magnetinio ekranavimo spinta EMI imtuvo sistemai
-lISUN VVLA-30M trijų kilpų antena 9k-30 MHz spinduliuotei bandyti
- LISUN AB-CLP absorbcinis gnybtas, skirtas buitinėms programoms ir variklio įrankiams bandyti

Specifikacija:
- Aptikimo dažnių diapazonas: 9kHz~1GHz (EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Dažnio stabilumas: 1×10^-6
- Dažnio skiriamoji geba: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Bandymo paklaida: ±2 dB
- Matavimo ir aptikimo metodas: PK, QP ir AV
- Matavimo diapazonas nuo 20 dBμV iki 140 dBμV
- Dažnio nuskaitymo žingsnio ilgis: 20Hz~2MHz
- Skeitimo dažnių juostos plotis: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Prie kompiuterio jungiama USB kabeliu, programinė įranga gali veikti Win7, Win8 ir Win10, Win11

Kas yra EMI imtuvas?
Elektromagnetiniai trikdžiai (EMI imtuvas) - tai elektroninis triukšmas, kuris trikdo kabelio signalus ir mažina signalo vientisumą. EMI imtuvą paprastai sukuria elektromagnetinės spinduliuotės šaltiniai, pavyzdžiui, varikliai ir mašinos. EMI imtuvas (elektromagnetiniai trikdžiai) yra dviejų tipų: laidieji trikdžiai ir spinduliniai trikdžiai. Laidieji trikdžiai - tai vieno elektros tinklo signalų sujungimas (interferencija) su kitu elektros tinklu per laidžiąją terpę. Spinduliuotieji trukdžiai reiškia trukdžių šaltinio savo signalo susiejimą (trukdymą) su kitu elektriniu tinklu per erdvę.

Kaip patikrinti EMI trikdžius?
Elektromagnetiniai trikdžiai, dėl kurių pablogėja elektros įrangos ar elektroninio prietaiso veikimas, jis veikia nenormaliai arba sugenda. Jį galima suskirstyti į laidžiųjų trikdžių bandymą ir spinduliuojamųjų trikdžių bandymą. LISUN EMI-9KB yra automatinė EMI imtuvo sistema, skirta EMI (elektromagnetinių trikdžių) spinduliavimo laidumo arba laidžiosios spinduliuotės bandymams atlikti. Ji gali atlikti ir laidžiųjų trukdžių, ir spinduliuojamųjų trukdžių bandymą.

Koks skirtumas tarp EMI ir EMS?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) pažodžiui išvertus reiškia "elektromagnetinis suderinamumas". EMI (angl. Electromagnetic Interference) "Elektromagnetiniai trukdžiai" gali būti suprantami kaip atakos tipas. Skiriami du EMI tipai: laidieji ir spinduliniai trukdžiai. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) pažodžiui verčiamas kaip "elektromagnetinis jautrumas", kurį galime suprasti kaip gynybinį tipą, reiškiantį veikimo pablogėjimo dėl elektromagnetinės energijos lengvumą.

Atkreiptas dėmesys: Pagal naujausią CISPR15:2018 standartą vietoj CDN reikia naudoti CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission). CDNE-M316, veikiantis su EMI imtuvo sistema, yra lygiavertis elektrinio apšvietimo prietaiso spinduliuojamiems elektromagnetiniams trikdžiams, kurių dažnis 30M-300mHz, tikrinti


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
SHANGHAI

Vietovė
SHANGHAI