Katalogas

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Atsakyti į skelbimą

Kaip ECP rangovas Kinijoje, "SL Tech" daugiausia dėmesio skiria pažangių Kinijos anglies chemijos, naftos chemijos ir gamtinių dujų chemijos technologijų, įskaitant vandenilio peroksido technologiją, etilo acetato gamyklą, butilo acetato gamyklą, fiksuoto sluoksnio procesą, vandenilio peroksido gamyklą ir MMA technologiją, teikimui pasauliniams klientams.

"Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd." ("SL Tech") yra jauna technologijų bendrovė, kuri specializuojasi teikiant EPC rangos paslaugas, importuojant ir eksportuojant chemijos gamyklas, o jos pagrindinė būstinė yra Kinijos (Hubėjaus) bandomojoje laisvosios prekybos zonoje ir biuras Wuxi. Ji taip pat yra "Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd.", turinčios 20 000 TPA metilacetato gamybos pajėgumų, ir "Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd." akcininkė. Skirta dyzelino nusierinimui ne vandenilio hidrinimo būdu.

Mes siekiame teikti pažangias Kinijos anglies chemijos, naftos chemijos ir gamtinių dujų chemijos technologijas užsienio klientams, įskaitant vandenilio peroksido technologiją, etilo acetato gamyklą, butilo acetato gamyklą, fiksuoto sluoksnio procesą, vandenilio peroksido gamyklą.

Tuo tarpu vis labiau tobulėjant Kinijos chemijos technologijoms (kai kurios iš jų net pasiekė pirmaujantį lygį pasaulyje) ir remiantis ilgamete chemijos gamyklų užsienio prekybos patirtimi, "SL Tech" taip pat siekia užsienio klientams pateikti pažangias Kinijos anglies chemijos, naftos chemijos ir gamtinių dujų chemijos technologijas, pvz. vandenilio peroksido technologiją, MMA technologiją, sinerginių dujų į MEG technologiją, PO technologiją, PPC technologiją, UHMWPE technologiją, elektroninių tirpiklių technologiją ir kt.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China