Katalogas

HPMC plytelių klijai

27.06.2023 10:05

HPMC plytelių klijai

Atsakyti į skelbimą

Plytelių klijų HPMC sudėtyje yra kitų priedų, pavyzdžiui, cemento, smėlio ir kalkakmenio, kurie gali padidinti plytelių keramikos sukibimą. Plytelių klijai yra nauja moderni dekoratyvinė medžiaga, naudojama plytelėms, apdailos plytelėms, grindų plytelėms ir kitoms dekoratyvinėms medžiagoms klijuoti. Plytelių klijuose yra daug rūšių priedų, tačiau paprastai į plytelių klijus dedama celiuliozės eterio priedų, kurie pagerina vandens sulaikymą, tirštinimo efektą ir atsivėrimo laiką.

Statybinės klasės hidroksipropilmetilceliuliozė plačiai naudojama statybinėje klasėje. Pavyzdžiui, plytelių klijavimui, plytelių skiediniui.


Privalumas

HPMC celiuliozė pasižymi daugeliu savybių, pavyzdžiui, tirštinimo, vandens sulaikymo, dispergavimo, emulgavimo, plėvelės formavimo, sukibimo, gelifikacijos ir adsorbcijos. HPMC turi gerą poveikį plytelių klijams, Jis gali būti pagerintas plytelių sukibimo su danga neslystamumas, vandens sulaikymas, atsivėrimo laikas, klampumas ir stiprumas. Dėl didelio atsparumo vandeniui hidroksipropilmetilceliuliozės nereikia iš anksto mirkyti ar drėkinti plytelių ir pagrindų, o tai gali gerokai pagerinti sukibimo stiprumą. Sluoksnį galima sukonstruoti per ilgesnį laiką, o konstrukcija yra patogi ir tolygi. Ji yra švelni ir pasižymi geromis neslidumo savybėmis. HPMC, turintis tirštinimo, surišimo, dispergavimo, emulsinimo, PH vertės stabilumo, plėvelės, suspensijos, adsorbcijos, gelio, paviršiaus aktyvumo, išlaiko tokias savybes kaip vandens ir apsauginio koloido.


1. Pagerina vandens sulaikymo savybes ir pailgina darbo laiką.

2. Pagerina plytelių klijų sukibimo jėgą.

3. Pagerina glaisto lankstumą ir deformuojamumą.

4. gali padidinti plytelių klijų atsparumą įlinkimui.

5. Geras sukibimo stipris tiek storiems, tiek ploniems plytelėms, sumažėja susitraukimas, plytelės nesutrūkinėja ir nekrinta veikiamos streso.

6. Skiedinys pasižymi geresniu plastiškumu ir lankstumu, todėl statybos darbai tampa lengvesni, o darbas efektyvesnis.


Daugiau informacijos rasite mūsų interneto svetainėje.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Hebei

Vietovė
Xingtai