Katalogas

Sriubos dubuo, Pagal užsakymą atspausdinti popieriniai dubenys

26.06.2023 00:00

Sriubos dubuo, Pagal užsakymą atspausdinti popieriniai dubenys

Atsakyti į skelbimą

Pagal užsakymą atspausdinti popieriniai dubenėliai gaminami iš "NoTree" cukranendrių popieriaus arba FSC sertifikuoto popieriaus. Jie taip pat išklojami PLA - kompostuojamu augalinės kilmės bioplastiku. Šie popieriniai sriubos dubenėliai puikiai tinka patiekti nuo šaltų ledų iki karštos sriubos. Padidinkite savo prekės ženklo žinomumą naudodami šiuos pagal užsakymą atspausdintus išsinešimui skirtus dubenėlius. Taip pat atkreipkite dėmesį į mūsų popierinius dubenėlius ir kompostuojamus šaukštus!

- Galima užsakomoji spauda ant 2-32 oz. dubenėlių

- Spausdinama ekologiškais dažais ant cukranendrių popieriaus arba FSC sertifikuoto popieriaus

- Minimalus užsakymas - 100 dėžučių (50 dėžučių po 8 oz.)

- Spausdinama iki 6 spalvų

- Pristatymo laikas 18-21 savaitė.


Rinkitės "Ecopak" neprilygstamiems pasirinktiniams popieriniams sriubos dubenėliams

"Ecopak" yra jūsų patikimas partneris visiems jūsų pasirinktiniams popieriniams sriubos dubenėliams. Rūpindamiesi kokybe, tvarumu ir klientų pasitenkinimu, užtikriname, kad gausite aukščiausios kokybės gaminius, atitinkančius jūsų unikalias specifikacijas. Nesvarbu, ar esate viešojo maitinimo įmonė, ar didmeninės mažmeninės prekybos įmonė, mūsų lengvatinės kainos, pritaikymo galimybės ir išskirtinis aptarnavimas daro mus idealiu pasirinkimu jūsų pakavimo reikalavimams patenkinti.


Susisiekite su mumis šiandien ir paprašykite pasiūlymo, aptarkite pritaikymo poreikius arba užsisakykite pavyzdžių rinkinį. Leiskite mums būti jūsų nestandartinių popierinių sriubos dubenėlių tiekėju. Kartu iškelkime jūsų prekės ženklą ir padarykime teigiamą poveikį aplinkai!




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Jiangxi province