Katalogas

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Jūrinės bronzos vožtuvai

Atsakyti į skelbimą

Jūriniai bronziniai vožtuvai

Jūriniai bronziniai vožtuvai - tai vožtuvų tipas, sukurtas specialiai naudoti laivuose ir kituose jūriniuose laivuose. Pagaminti iš vario ir alavo derinio, jūriniai bronziniai vožtuvai pasižymi puikiu atsparumu korozijai, plačiu temperatūros diapazonu, dideliu tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Dėl to jie idealiai tinka naudoti įvairiose jūrinėse sistemose, pavyzdžiui, degalų ir vandens sistemose, pakabinamuosiuose varikliuose, aušinimo sistemose ir kt.

Skirtingai nei kai kurių kitų tipų vožtuvai, jūriniai bronziniai vožtuvai yra plokščios konstrukcijos, todėl sumažėja nuotėkio tikimybė. Paprastai juose būna O formos žiedas, užtikrinantis papildomą sandarumą, o ekstremalioje aplinkoje gali būti naudojamas termiškai apdorotas teflono korpuso tarpiklis, užtikrinantis didesnį stabilumą ir apsaugą nuo korozijos. Tačiau, kadangi bronziniai vožtuvai yra plokščio paviršiaus, o ne įgaubtos ar išgaubtos formos, jų negalima efektyviai naudoti aukšto slėgio įrenginiuose.


Įrengimo požiūriu jūriniai bronziniai vožtuvai yra palyginti paprasti. Dauguma vožtuvų išdėstomi tiesia linija ir tvirtinami srieginiais varžtais ir veržlėmis. Be to, dauguma vožtuvų yra iš anksto sumontuoti, todėl montavimo procesas yra paprastas. Kaip ir tradiciniai vožtuvai, jūriniai bronziniai vožtuvai yra valdomi rankiniu būdu, todėl juos galima atidaryti ir uždaryti rankomis.


Vienas didžiausių privalumų, susijusių su jūrinių bronzinių vožtuvų naudojimu, yra jų taupymas. Kadangi šie vožtuvai sukurti atsižvelgiant į atsparumą korozijai, jie paprastai tarnauja ilgiau nei kiti vožtuvai, todėl juos reikia keisti rečiau. Be to, jūrinės bronzos vožtuvų temperatūrinius parametrus dažnai galima pritaikyti konkrečioms sąlygoms, todėl jie yra ekonomiškesnis sprendimas nei tradiciniai vožtuvai.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Qingdao