Katalogas

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Jūrinis vožtuvas

Atsakyti į skelbimą

Jūrų vožtuvų tiekėjas Indonezijoje

"Haiying", įsikūrusi Čingdao mieste, Kinijoje, yra specializuota jūrų vožtuvų tiekėja. Būdama geriausia jūrinių vožtuvų gamintoja Korėjoje, "Haiying" savo žinias ir patirtį perteikė pasaulinei rinkai, susikūrusi puikią reputaciją ir patikimą klientų aptarnavimą.

Patikimi, kokybiški gaminiai ir geriausias aptarnavimas yra nuolatiniai mūsų verslo tikslai, todėl "Najin's Inc." visada pasirengusi reaguoti į bet kokius klientų prašymus.

"Haiying" išplėtė savo galimybes ir nuo pripažintos lyderės jūrinių vožtuvų gamyboje pradėjo gaminti vamzdžius ir jungiamąsias detales. Sparčiai augantis vamzdžių ir jungiamųjų detalių verslas yra "Najin Inc." pasididžiavimo šaltinis. Mes ir toliau stengsimės tenkinti savo klientų poreikius teikdami visas paslaugas ir plėtodami ilgalaikius verslo santykius.



Aptarnaujame šias pramonės šakas

Alaus daryklos

Nafta

Celiuliozė ir popierius

Kalnakasyba

Maistas ir gėrimai

Energetika

Vandens valymo įrenginiai

Plienas



"Haiying" kompetencija ir platus jūrinių sklendžių, jūrinių vožtuvų ir pagalbinių gaminių inventorius daro mus idealiu partneriu jūsų jūriniams, laivybos ir atviros jūros poreikiams tenkinti. Be patvirtintų laivų vožtuvų, taip pat siūlome vožtuvus, kurie gali būti išbandyti slėgiu ir patvirtinti klasifikacinių bendrovių



8. Dvigubas ekscentrinis vožtuvas


Dvigubas ekscentrinis vožtuvas

Dvigubas ekscentrinis vožtuvas - tai vožtuvo tipas, naudojamas skysčio srautui vamzdyne valdyti. Jį sudaro apskritas diskas, per kurio centrą eina velenas. Diskas yra statmenai vamzdynui ir sukasi aplink veleną, kad reguliuotų skysčio srautą.



Šio vožtuvo dviguba ekscentrinė konstrukcija reiškia, kad diskas yra pasislinkęs nuo vamzdyno ašinės linijos, o velenas taip pat pasislinkęs nuo disko ašinės linijos. Tokia konfigūracija leidžia diskui judėti tolyn nuo lizdo jo netrinant, o tai sumažina vožtuvo nusidėvėjimą ir pagerina jo sandarumą.



Dvigubo ekscentriškumo sklendės dažniausiai naudojamos ten, kur reikia sandaraus uždarymo, pavyzdžiui, naftos ir dujų pramonėje, vandens valymo ir energijos gamybos srityse. Jie taip pat naudojami ŠVOK sistemose ir kitose srityse, kur būtina tiksliai valdyti srautą.

Kur naudojamas dvigubai ekscentrinis vožtuvas su drugeliu?



Dvigubas ekscentrinis vožtuvas su drugeliu dažniausiai naudojamas įvairiose pramonės šakose, pavyzdžiui, chemijos, naftos ir dujų, vandens valymo ir ŠVOK sistemose. Paprastai jis naudojamas skysčių ar dujų srautui vamzdynuose reguliuoti. Dvigubo ekscentro konstrukcija leidžia tiksliau valdyti srautą, palyginti su kitų tipų durelių vožtuvais, todėl tai populiarus pasirinkimas, kai reikia tiksliai valdyti srautą. Dėl šios konstrukcijos vožtuvas taip pat puikiai tinka naudoti ten, kur reikia sandaraus uždarymo, nes konstrukcija sumažina vožtuvo sandarinimo komponentų nusidėvėjimą.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Qingdao