Katalogas

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

05.07.2023 01:00

Jūriniai vožtuvai

Atsakyti į skelbimą

https://www.haiyingvalve.com/marine-valves.html

Jūrinis vožtuvas

Jūrinis vožtuvas - tai įtaisas, naudojamas skysčio slėgiui, srautui ir krypčiai vamzdyne valdyti, kad atitiktų laivo aplinkos sąlygas. Vožtuvas yra skysčio vamzdyno valdymo įtaisas. Pagrindinė jo funkcija - prijungti arba nutraukti terpės srautą, keisti terpės srauto kryptį, reguliuoti terpės slėgį ir srautą, kad būtų užtikrintas normalus vamzdyno veikimas.

Principas:

Atsižvelgiant į vožtuvo stiebą veikiantį slėgį, vožtuvo plokštelės sandarinamasis paviršius ir vožtuvo lizdo sandarinamasis paviršius glaudžiai prisispaudžia vienas prie kito, kad terpė nepatektų.



Privalumas:

Jūriniai vožtuvai yra specialiai sukurti naudoti jūrinėje aplinkoje ir turi keletą privalumų, palyginti su kitų tipų vožtuvais. Štai keletas pagrindinių jūrinių vožtuvų privalumų:



Atsparūs korozijai: jūriniai vožtuvai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra labai atsparios sūraus vandens ir kitos atšiaurios jūrinės aplinkos korozijai.



Patikimas veikimas: Jūrų vožtuvai suprojektuoti taip, kad patikimai veiktų sudėtingomis jūrinėmis sąlygomis, užtikrinant, kad svarbiausios sistemos visada veiktų tinkamai.



Didelis ilgaamžiškumas: Laivybiniai vožtuvai sukurti taip, kad būtų patvarūs ir atlaikytų atšiaurią jūrinę aplinką, todėl jų tarnavimo laikas ilgesnis nei kitų tipų vožtuvų.



Lengva prižiūrėti: Jūrų laivų vožtuvai suprojektuoti taip, kad būtų lengva atlikti techninę priežiūrą, jų konstrukcija paprasta, o komponentai lengvai pasiekiami.



Sauga: Jūrų vožtuvai suprojektuoti galvojant apie saugumą, todėl daugelyje jų įrengtos tokios funkcijos kaip avarinio uždarymo galimybė, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.



Platus pritaikymo spektras: Jūriniai vožtuvai gali būti naudojami įvairiose srityse, įskaitant balasto sistemas, aušinimo sistemas, degalų sistemas ir kt.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Qingdao