Katalogas

MYZG Q38 ratinis krautuvas

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 ratinis krautuvas

Atsakyti į skelbimą

Priekinio krautuvo mašina su visais matmenimis ir nemokamomis atsarginėmis dalimis

"Q38" yra nepriklausomas MYZG sukurtas produktas. Jame įrengtas didelės galios "Huadong" variklis, aukštos kokybės dvigubo keitimo padalijimo tipas, keturių varančiųjų ratų pavara, visiškai hidraulinis vairavimas, didelė galia, didesnis efektyvumas ir geresnis prisitaikymas prie aplinkos.

q38 krautuvas yra aukštos klasės gaminys, daugiausia skirtas birioms medžiagoms krauti ir iškrauti. Visa mašina yra kompaktiška, lanksčiai valdoma, pasižymi dideliu darbo našumu, labiau tinka darbui siaurame ir nedideliame lauke, plačiai naudojama tokiose vietose kaip ūkiai, medienos kiemai ir komunalinės statybos.

1. Jame sumontuotas variklis, atitinkantis Kinijos II emisijos standarto reikalavimus, pasižymintis didele galia, mažu triukšmu ir patikimu veikimu.

2naudojamas vienpakopis trijų elementų hidraulinis sukimo momento keitiklis ir ašimi fiksuota transmisijos dėžė, pasižyminti dideliu patikimumu ir patogia technine priežiūra; sukonfigūruota MYZG sustiprinta varančioji ašis, pasižyminti didele guolių talpa, ilgaamžiškumu ir dideliu patikimumu.

3. Naudojama apkrovą jaučianti visiškai hidraulinė vairavimo sistema, pasižyminti lengvu ir greitu vairavimu bei patikimomis energijos taupymo savybėmis; naudojama piloto valdymo darbo įtaiso hidraulinė sistema, pasižyminti dideliu veikimo efektyvumu, lengva ir lengvai valdoma.

4priekiniai ir galiniai sutvirtinti rėmai, išlaikę 200 000 kartų nuovargio stiprinimo bandymus, pasižymi didele laikomąja galia, pagrįstu visos mašinos apkrovos paskirstymu ir geru stabilumu.

5. Pritaikyta nauja plieninės konstrukcijos kabina, užtikrinanti platų matomumą, didesnę darbo erdvę ir gerą sandarumą; oro kondicionierius gali būti įrengtas pasirinktinai, todėl užtikrina gerą komfortą.

6elektros sistemoje naudojami aukštos klasės ir brandūs elektros aparatų elementai, todėl ji yra stabili ir patikima.

7. Variklio gaubtas suprojektuotas su didelėmis durelėmis, todėl jį patogiau remontuoti ir prižiūrėti.

8. Kaušas pagamintas iš išsikišusios pjovimo lentos. Apatinė antifrikcinė plokštė yra sustiprinta, pasižymi mažu pasipriešinimu pjovimui, dideliu pilnumo koeficientu ir dideliu patikimumu.

MYZG mašinos eksportuojamos į visą pasaulį, apie 130 šalių. mes naudojame firminį variklį, tinkamas mašinos dalis lengva gauti, o variklį galima keisti į daugelio markių, pavyzdžiui, Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar ir kt.

Mūsų kaina yra konkurencingesnė, o geras aptarnavimas gerai vertinamas klientų.
Kiekviena "Mingyu" pagaminta mašina turi praeiti keletą griežtų bandymų, o galiausiai ji gali būti pristatyta klientams tik tada, kai visi bandymai yra baigti ir kvalifikuoti.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
China

Vietovė
Mingyu Schwerindustrie