Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Žirnių baltymai yra aukščiausios kokybės baltymai, išskirti iš žirnių taikant pažangius procesus ir žemos temperatūros bei žemo slėgio technologiją. Juose yra 18 žmogaus organizmui būtinų aminorūgščių ir jie yra visaverčiai baltymai.
Fizikinės ir cheminės savybės:
Žirnių baltymų miltelių putlumas ir putų stabilumas glaudžiai susijęs su pH, jonine jėga, koncentracija, terminiu apdorojimu, baltymų denatūracijos laipsniu ir baltymų rūšimi. Abu šie rodikliai didėja didėjant koncentracijai. Kai koncentracija pasiekia 5 %, jų putojimo gebėjimas yra optimalus; putų stabilumas didėja didėjant koncentracijai, o tai ypač ryšku po 60 min. Žirnių baltymų miltelių optimalus putojimo gebėjimas ir putų stabilumas yra esant pH 6, o abu šie rodikliai mažės, kai pH yra didesnis arba mažesnis; blogiausias putojimo gebėjimas bus esant pH 2, o blogiausias putų stabilumas - esant pH 10. Žirnių baltymai pasižymi mažesniu aliejaus įgeriamumu aukštesnėje temperatūroje ir didesniu aliejaus įgeriamumu žemesnėje temperatūroje, nes žemesnėje temperatūroje aliejaus klampumas yra didesnis.
Kategorija
Siūlo
Valstybė
China
Regionas
Shanxi