Katalogas

Resveratrolio gamintojas

26.06.2023 11:00

Resveratrolio gamintojas

Atsakyti į skelbimą

Resveratrolis yra tam tikros rūšies neflavonoidinis polifenolio junginys, kurį stimuliuojant daugelis augalų gamina antitoksiną. Jis gali būti sintetinamas vynuogių lapuose ir odelėse ir yra biologiškai aktyvus vyno ir vynuogių sulčių ingredientas.



Grynas resveratrolis yra bespalviai acikuliariniai kristalai, beskoniai, netirpstantys vandenyje, lengvai tirpstantys eteryje, chloroforme, metanolyje, etanolyje, acetone, etilo acetate ir kituose organiniuose tirpikliuose, kurių lydymosi temperatūra 256-258 ℃, o sublimacijos temperatūra 261 ℃. Veikiamas šarminio tirpalo, pavyzdžiui, amoniako, jis nusidažo raudonai, o veikiamas geležies chlorido ir kalio fericianido vyksta chromogeninė reakcija. Ši savybė padeda identifikuoti resveratrolį.



Natūralus resveratrolis turi tiek cis, tiek trans struktūrą. Gamtoje jis dažniausiai būna trans konformacijos pavidalo. Abi struktūros gali būti sujungtos su gliukoze ir sudaryti cis ir trans rezveratrolio glikozidus. Cis ir trans rezveratrolio glikozidai, veikiami žarnyno glikozidazių, gali išskirti rezveratrolį. Veikiant ultravioletiniams spinduliams, trans-resveratrolis gali virsti cis-izomeru.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shanxi