Katalogas

Vienintelės padangos gamybos putų mašina

21.06.2023 00:00

Vienintelės padangos gamybos putų mašina

Atsakyti į skelbimą

Putų gaminimo mašina - tai viena iš fizinio putojimo įrangos rūšių, kurioje naudojama superkritinio skysčio putojimo technologija, kai į superkritinio putojimo įrangą kaip putų terpė įšvirkščiamas anglies dioksidas arba azotas, kad dujos ir išlydyta žaliava visiškai susimaišytų ir išsisklaidytų ir susidarytų vienfazis mišrusis tirpalas, iš kurio susidaro didelis kiekis tirpalo. Dėl slėgio kritimo dujos atsiskiria ir suformuoja daugybę burbuliukų branduolių. Vėliau vykstant aušinimo ir formavimo procesui, burbuliukų branduoliai tirpalo viduje nuolat auga ir formuojasi, todėl gaunamas mikroelementinis putų plastiko gaminys. Superkritinė putų įranga yra svarbi įranga šiam procesui įgyvendinti. Kaip profesionali superkritinės įrangos projektuotoja ir gamintoja, "STRENGTH Equipment" gali suprojektuoti ir pagaminti superkritinę putų įrangą masinei gamybai ir laboratorinėms reikmėms, kad patenkintų jūsų poreikius. Superkritinės putų gaminimo įrangos putų medžiaga gali būti N2 arba CO2, tai priklauso nuo putų medžiagos reikalavimų.

Pagrindinė TAIAN STRENGTH putų įranga yra avalynės medžiagų putų įranga, lakštų putų įranga ir kitos aukštųjų technologijų sritys, susijusios su naujų medžiagų fizinio putų įranga. Fizinio putplasčio gaminiai plačiai naudojami kosminėje erdvėje, aviacijoje, greitųjų geležinkelių, avalynės medžiagoje, pakavimo medžiagose, sporto įrangoje, vaikų žaidimų aikštelėje, aplinkos apsaugos apdailos ir kitose srityse, nes saugo aplinką, neteršia, neturi cheminių medžiagų likučių ir kvapo.

Putplasčio gaminių privalumai
1. Fizinio putplasčio vienetinės ląstelės yra plonesnės ir lengvesnės.
2. Fizinio putplasčio gaminiai pasižymi geresnėmis mechaninėmis savybėmis.
3. Fizinio putplasčio gaminiai yra ekonomiškesni, mažiau medžiagų ir suyrančių medžiagų.
4. aplinkosauga, neteršia aplinkos, NĖRA lakiųjų organinių junginių.

Putų medžiaga
Įvairios polimerinės elastomerinės medžiagos, pavyzdžiui, EVA, TPU, PE, PP, ABS, nailonas ir t. t.


Taikymas
Superkritinio fizinio putplasčio gaminiai plačiai naudojami avalynės medžiagoms, pakavimo medžiagoms, vaikų žaislams, 5G ryšiui, grindų kilimėliams, motorinėms transporto priemonėms, aviacijai, treniruokliams, statybinėms izoliacinėms medžiagoms, aplinkosauginiams sienų lipdukams.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China