Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorijos didelio skersmens skysto azoto bakas

Atsakyti į skelbimą

TianChi KGSQ aliuminio lydinio dewar butelį daugiausia sudaro apvalkalas, įdėklas, kaklo vamzdelis, daugiasluoksnis adiabatinis korpusas ir nešančioji statinė ir t. t. Talpyklos apvalkalas ir įdėklas pagaminti iš aliuminio lydinio plokštės, kuri pasižymi nedideliu svoriu, dideliu stiprumu žemoje temperatūroje, atsparumu korozijai ir kt. Kaklelio vamzdelis pagamintas iš stiklinio plieno, kuris pasižymi dideliu mechaniniu atsparumu ir mažu šilumos laidumu.

Didelio skersmens serijoje suderinti mažų skysto azoto sąnaudų ir vidutinės apimties liofilizavimo vamzdelio talpos privalumai. Dėl didesnio skersmens ir patogaus ištraukimo iš liofilizavimo stovo patogu ilgai laikyti biologinius mėginius ir dažnai ištraukti mėginius.

Daugiasluoksniame adiabatiniame korpuse kaip atspindintis ekranas naudojama puikiomis atspindinčiomis savybėmis pasižyminti aliuminio folija, o kaip šilumos izoliacinė medžiaga - mažo šilumos laidumo ir mažo išsiskyrimo greičio medžiagos, kad būtų sumažintas šilumos spinduliavimas.

Tarpinis sluoksnis tarp indo korpuso ir vidinio viengubo yra aukštame vakuume, kad būtų išvengta šiluminės dujų konvekcijos, o adsorbentas, pasižymintis dideliu adsorbcijos pajėgumu esant žemai temperatūrai, naudojamas siekiant užtikrinti ilgalaikį stabilų ir patikimą indo veikimą, o gaminio tarnavimo laikas yra ne trumpesnis kaip penkeri metai.

"TianChi KGSQ Dewar bottle" 13 metų daugiausia dėmesio skiria "Dewar" butelių gamybai, turi patikimą gamybos procesą, užtikrinantį, kad "Dewar" butelių naudojimas nekeltų rūpesčių, visi gaminiai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Esame gamintojas, teikiantis aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami susisiekite su mumis adresu







Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou