Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Ką daryti, kai Dewaro butelio slėgis yra didelis

Atsakyti į skelbimą

Naudodami Dewaro butelius kartais pastebime, kad Dewaro butelių slėgis padidėja, ir nerimaujame dėl gedimo, dėl ko padidėja slėgis? Ką turėtume daryti?

Visų pirma, taip gali būti dėl mažo dujų kiekio, jei per dieną sunaudojama mažiau nei 2,8 standartinio kubinio metro dujų, slėgis padidėja. Antra, tai gali būti dėl perpildymo, jei perpildoma, pripildžius balioną slėgis jo viduje gali smarkiai pakilti ir gali kilti pavojus, todėl turėtume vengti perpildymo. Trečia, taip pat gali būti dėl netinkamo slėgio didinimo reguliavimo vožtuvo nustatymo arba gedimo. Kai darbinis slėgis viršija reikiamą slėgį ir po pripūtimo išlieka didesnis už jį, turime iš naujo sureguliuoti pripūtimo vožtuvą iki reikiamo slėgio. Galiausiai, aukštas Dewaro butelio slėgis gali būti ir dėl vakuumo praradimo. Kai ant butelio paviršiaus atsiranda prakaitavimas arba vienodas šerkšnas, kreipkitės į gamintoją, kad grąžintų į gamyklą remontui.

TianChi KGSQ Dewaro butelis 13 metų daugiausia dėmesio skiria Dewaro butelių gamybai, turi patikimą gamybos procesą, užtikrinantį, kad Dewaro butelio naudojimas nekeltų rūpesčių, visi gaminiai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Esame gavę ISO9001, ES CE kokybės sertifikatus. Esame gamintojas, teikiantis aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus.









Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou