Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewaro butelio skysto azoto lakumas yra toks pat? Gamintojas jums sako

Atsakyti į skelbimą

Dewaro buteliai - tai kriogeninės talpyklos mėginiams konservuoti, dažniausiai naudojamos laboratorijose, gyvulininkystėje ir kt. Pirkdami "Dewar" butelius visada turime klausimą, ar visi "Dewar" buteliai yra tam tikro kiekio lakūs? Kaip nustatyti Dewaro butelių lakumą?

Sužinoję apie TianChi Dewaro butelius, žinome, kad Dewaro butelių lakumą lemia daug veiksnių, pavyzdžiui, lauko temperatūra, Dewaro butelių vakuumo lygis, Dewaro butelių dydis, Dewaro butelių tipas ir t. t. Visi šie veiksniai turi įtakos skysto azoto lakumui. gauti rezultatus, kurie būtų geresni už nacionalinį standartinį lygį. "Jei skystas azotas garuoja per greitai, turėtume apsvarstyti, ar nesutriko vakuumas" Taip teigia "TianChi" gamintojas. Kuo didesnis Dewaro butelio kalibras, tuo greičiau garuoja skystas azotas, todėl, norėdami efektyviai išnaudoti Dewaro butelį, pasirinkite skirtingo kalibro Dewaro butelį visiškai atsižvelgdami į mėginio dydį. Sandėliavimo Dewaro buteliai pasižymi mažesniu lakumu nei transportavimo buteliai ir ilgiau saugo skystą azotą.

TianChi KGSQ skysto azoto konteineriai gamyboje griežtai įgyvendina "Skysto azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikaciją, o visi produktai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Esame gamintojas, teikiantis aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, todėl nedvejodami kreipkitės į mus.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou