Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewaro butelis, garantuojantis transportavimo saugumą ir saugumą be rūpesčių

Atsakyti į skelbimą

Dewaro buteliai paprastai skirstomi į saugojimo ir transportavimo tipus. Įprastomis laikymo sąlygomis pakanka naudoti sandėliavimo tipo Dewaro butelius, kuriuose skystas azotas garuoja lėčiau ir gali būti saugomas ilgiau, tačiau neišvengiamai pasitaiko transportavimo situacijų, kaip užtikrinti saugų Dewaro butelių ir buteliuose esančio skysto azoto transportavimą, kai kelionė yra nelygi.

"TianChi" gabenamieji Dewaro buteliai turi specialią antivibracinę struktūrą su laikikliu tarp vidinio ir išorinio sluoksnių, kuris sumažina vidinio sluoksnio ir kaklelio vamzdelio drebėjimo amplitudę; ši konstrukcija yra tvirta ir ilgaamžė, jos nesunku pažeisti; lengva orlaivio aliuminio medžiaga yra atspari korozijai ir pasižymi dideliu šilumos išsaugojimo pajėgumu; vakuuminis sluoksnis tarp vidinio ir išorinio sumuštinio yra užpildytas izoliacine medžiaga ir kartotinai apvyniotas naudojant pažangias technologijas, kad būtų užtikrintas geras skysto azoto išgaravimas Dewaro buteliuose.

Mes esame gamintojas, kiekvienas "Dewar" butelis čia gaminamas rankomis gamykloje, po daugybės sluoksnių procesų ir bandymų, siekiant užtikrinti, kad po to, kai dėžutė ir užpildyta pakuotė patenka į jūsų rankas, nekiltų jokių problemų. Esame garantas, penkerių metų vakuumo garantija, ISO9001, ES CE kokybės sertifikatas.

TianChi KGSQ skysto azoto konteineriai gamyboje griežtai įgyvendina "Skysto azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikaciją, o visi produktai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Teikiame aukštos kokybės produktus ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus!







Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou