Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automatinis skysto azoto užpildymas - savaime suslėgto skysto azoto rezervuarai

Atsakyti į skelbimą

Skysto azoto talpyklos gaminamos mėginiams, kuriems reikia žemos temperatūros aplinkos, kad išliktų aktyvūs, išsaugoti, tačiau net ir preciziškai suprojektuotos rankiniu būdu pagamintos talpyklos negali sustabdyti skysto azoto garavimo, todėl jas reikia nuolat pildyti skystu azotu. Tačiau skysto azoto pripildymas iki -196 °C temperatūros gali lengvai sukelti žmonėms nušalimus. Šiai problemai išspręsti "TianChi" pristatė savaiminio suslėgimo skysto azoto talpyklas.

Skirtingai nuo įprastų skysto azoto talpyklų, savaiminio suslėgimo skysto azoto talpykla pripildoma skysto azoto automatiškai, naudojant automatinį suslėgimą. Jo vidinis ir išorinis sluoksniai pagaminti iš nerūdijančiojo plieno, kuris pasižymi puikiu atsparumu korozijai ir šilumos izoliacija, o viduryje esantis vakuuminis sluoksnis užpildytas adsorbentu, kuris yra plona importuota daugiasluoksnė kompozicinė medžiaga be alyvos ir riebalų, pasižyminti puikia šilumos izoliacija. Tuo pat metu rezervuaro žiotyse esantis vožtuvas kontroliuoja skysto azoto išleidimą iš rezervuaro. Kai reikia įpilti skysto azoto į kitas skysto azoto talpyklas, tereikia atidaryti stiprinimo vožtuvą ir stebėti, kaip slėgis talpykloje padidėja iki ≥0,05 MPa, o tada, atsukus išleidimo vožtuvą, skystas azotas gali būti pripildytas automatiškai, todėl nereikia žmogaus išpylimo ir jo neveikia elektra, tikrai automatinė savaime suslėgto skysto azoto talpykla.

Gaminant "TianChi KGSQ" skystojo azoto talpyklas griežtai laikomasi "Skystojo azoto biologinių talpyklų GB/T 5458-2012" kokybės specifikacijos, o visi produktai išlaikė Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcijų testą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Teikiame aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus.




Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou