Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Kaip nustatyti, kiek skysto azoto yra Dewaro butelyje?

Atsakyti į skelbimą

Naudojant Dewaro butelius mėginiams išsaugoti, skystas azotas visą laiką garuoja į azoto dujas, todėl skysto azoto kiekis Dewaro butelyje pamažu mažės, kol išnyks, tačiau mažėjant skysto azoto kiekiui butelyje, temperatūra turės įtakos ir į skystą azotą panardintiems mėginiams, todėl reikia užtikrinti, kad skysto azoto kiekis būtų pakankamas.

Pirmiausia skystojo azoto kiekį butelyje galime nustatyti pasverdami tuščią butelį, kai gauname Dewaro butelį, tada dar kartą pasverdami jį pripildę skystuoju azotu ir atimdami bendrą skystojo azoto svorį. Po to butelį sverkite kas 3-5 dienas, kad sužinotumėte, kiek liko skysto azoto, tačiau šis metodas užima daug laiko ir paprastai jo nesiimama. Antrasis metodas - paimti kietą medinę lazdelę, ant jos pažymėti skalę ir įkišti ją į Dewaro butelį, o nuėmus įšalo padėtis yra butelyje esančio skysto azoto aukštis. Kitas būdas - TianChi žadintuvas, kuris paprastai naudojamas laboratorijose. Zondas dedamas virš mėginio nešiojamajame kibire arba krepšyje, o kai skystas azotas nukrenta iki zondo padėties, įsijungia signalizacija, kuri yra patogi ir tiksli norint sužinoti skysto azoto aukštį. Tačiau dėl signalizacijos kainos paprastai paprasčiau ir greičiau naudoti antrąjį metodą, tačiau būtina imtis apsaugos priemonių, kad būtų išvengta nušalimų.

TianChi KGSQ skystojo azoto konteineriai gamyboje griežtai įgyvendina "Skystojo azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikaciją, o visi produktai išlaikė Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcijų testą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Teikiame aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou