Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Kaip tinkamai pripildyti naują "Dewar" butelį skysto azoto?

Atsakyti į skelbimą

Įsigytuose Dewaro stiklainiuose nėra skysto azoto, tik butelis, tad kaip teisingai ir saugiai užpildyti skystą azotą? Gavę naujai įsigytą stiklainį, patikrinkite, ar nėra jokio įdubimo ar įtrūkimo stiklainio išorėje, ar vidus sausas ir ar stiklainio viduje nėra jokių pašalinių daiktų. Tuo įsitikinę, galime pradėti pildyti skystą azotą.

Pildydami skystą azotą, iš anksto atvėsinkite talpyklą, pirmiausia įpilkite nedidelį kiekį skysto azoto ir tik tada ją užpildykite. Skystą azotą reikia pildyti gerai vėdinamoje vietoje, kiek įmanoma lauke. Jei būtina tai daryti patalpoje, atidarykite langus ir duris, kad palaikytumėte gerą ventiliaciją ir išvengtumėte pavojaus dėl mažo deguonies kiekio, kurį sukelia skysto azoto garavimas į orą. Pildyti skystu azotu reikia lėtai ir nedideliais kiekiais, kad pildymo procesas vyktų sklandžiau. Pirmasis skysto azoto įpurškimas turėtų būti maždaug trečdalis Dewaro butelio tūrio, po to skysto azoto talpyklą reikėtų palikti atvėsti 24 valandas ir tada palaipsniui pripildyti iki reikiamos talpos.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad skystas azotas turėtų būti pildomas gerai apsaugotas, nes itin žema skysto azoto temperatūra gali sukelti žmogaus kūno nušalimus.

Gaminant "TianChi KGSQ" skystojo azoto konteinerius griežtai laikomasi "Skystojo azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikacijos, o visi gaminiai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Teikiame aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus



Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou