Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Ar mūsų skysto azoto talpyklose yra skysto azoto?

Atsakyti į skelbimą

Lygindami ir pirkdami skysto azoto talpyklas, turite užduoti klausimą, ar mano perkama skysto azoto talpykla bus su skystu azotu, kaip mineralinis vanduo? Atsakymas - ne, skysto azoto bakas nebus su skystu azotu.

Visų pirma, skystą azotą reikia transportuoti labai atsargiai, skysto azoto temperatūra yra -196 ℃, jei transportuojant jis netyčia išsilieja, gali būti sužaloti žmonės, o tai daugiau nei verta nuostolių. Antra, jei perkate sandėliavimo tipo skysto azoto talpyklą su skystu azotu, turite rūpintis, ar dėl kratymo kelyje nebus pažeistas kaklelio vamzdelis, o jei kaklelio vamzdelis pažeistas, skysto azoto talpyklos naudoti negalima.

Todėl mūsų skysto azoto talpykla nepateikiama su skystu azotu, taigi iš kur atsiranda skystas azotas? Paprastai skystas azotas parduodamas vietinėse dujų turgavietėse ir chemijos gamyklose, tačiau dėl savo saugumo būtinai pripildykite baką skysto azoto ir saugokitės nušalimų. Net jei su skystuoju azotu nepateikiama, priklausomai nuo modelio, pridėsime kibirą ir apsauginį dangtį. Esame ir pardavėjas, ir gamintojas, kiekvienas skysto azoto bakas pereina keletą procesų ir griežtų bandymų.

TianChi KGSQ skysto azoto konteineriai gamyboje griežtai įgyvendina "Skysto azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikaciją, o visi produktai praėjo Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcinį bandymą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Teikiame aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus.







Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan

Vietovė
Zhengzhou