Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Kaip veikia "Dewar" buteliai?

Atsakyti į skelbimą

Dewaro butelius paprastai perkame mėginių, kuriuos reikia užšaldyti skystame azote, pavyzdžiui, biologinių organų, gyvūnų spermos, kraujo mėginių, audinių, vakcinų, virusų ir kt., konservavimui. Jums gali kilti klausimas, ar tokia talpykla tikrai gali saugoti skystą azotą -196 °C temperatūroje ir kaip tai padaryti?

Atsakymas - taip. tianChi KGSQ Dewaro butelis yra dvisluoksnės struktūros, vidinis ir išorinis sluoksniai pagaminti iš didelio atsparumo aviacinio aliuminio, o vidinį ir išorinį sluoksnius jungia tik kaklelio vamzdelis, kuris yra speciali FRP struktūra, pasižyminti puikia šilumos izoliacija, todėl šiluma iš išorinio sluoksnio per vakuuminį sluoksnį tarp abiejų sluoksnių beveik negali būti perduodama vidiniam sluoksniui, o tai labai sumažina skysto azoto garavimo greitį ir padidina Dewaro butelio gebėjimą išlaikyti vidinę temperatūrą.

Tada į talpyklą per nešiojamąjį kibirą įdedame saugotiną mėginį, uždengiame jį specialiu kaklelio kamščiu ir galime pasinaudoti žemos temperatūros skysto azoto savybėmis, kad mėginys išliktų aktyvus. Išimant mėginį svarbu per ilgai neužsibūti viršutinėje kaklelio vamzdelio dalyje. Viršutinės ir apatinės kaklelio vamzdelio dalies temperatūra yra skirtinga, ir kuo aukštesnė temperatūra, tuo aukštesnė temperatūra, o tai yra neišvengiama ir tai turime kontroliuoti patys.

TianChi KGSQ skysto azoto konteineriai gamyboje griežtai įgyvendina "Skysto azoto biologinių konteinerių GB/T 5458-2012" kokybės specifikaciją, o visi produktai išlaikė Produktų kokybės priežiūros ir kontrolės instituto funkcijų testą. Esame gavę ISO9001 ir ES CE kokybės sertifikatus. Teikiame aukštos kokybės gaminius ir puikų aptarnavimą po pardavimo, nedvejodami kreipkitės į mus.







Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Henan