Katalogas

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

"ZhuSun Electronics": Sukurta ir suprojektuota Ethernet RJ45/SFP/USB jungtis ir LAN transformatorius.

Atsakyti į skelbimą

Pagrindiniai produktai: Mūsų privalumai: RJ45 jungtis, LAN transformatorius, SFP jungtis, USB jungtis ir kt: 1. 10+ metų gamybos patirtis 2. OEM/ODM palaikymas 3. ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC sertifikatai 4. Pramonės lygio produktai 5. 100 % išbandyti (ne tik partijų bandymai) 6. Kokybės garantija: 5 metai 7. EXW kaina 8. Trumpas pristatymo laikas 9. Nemokami pavyzdžiai

2010 m. įsteigta "Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd." yra bendrovė, kuri specializuojasi ryšių jungčių ir komponentų kūrime, gamyboje ir pardavime, ir yra įsipareigojusi teikti klientams išsamius sujungimo produktų ir taikymo sprendimus. Pagrindiniai mūsų produktai - RJ45 jungtys, LAN transformatoriai, SFP jungtys ir USB jungtys, kurios plačiai naudojamos kompiuterių pagrindinėse plokštėse, komutatoriuose, maršrutizatoriuose, programavimo plokštėse, fotoaparatuose, daiktų interneto ir kitoje ryšio įrangoje ir srityse.

Esame įsikūrę Kinijos Vendžou mieste, Džedziango provincijoje, kur patogu susisiekti. Mūsų patyrę darbuotojai, pasišventę galingai mokslinių tyrimų ir plėtros komandai, griežtai kontroliuojamai kokybės valdymo sistemai ir rūpestingam klientų aptarnavimui, visada pasirengę aptarti jūsų reikalavimus ir pateikti profesionalius išsamius sprendimus, teikdami stiprią techninę pagalbą. OEM ir ODM užsakymai yra sveikintini ir mes galime pristatyti prekes per trumpą laiką. Be to, esame gavę ISO9001:2000, RoHS, CE ir FCC sertifikatus.

Mūsų gaminiai gerai parduodami visuose Kinijos miestuose ir provincijose, taip pat eksportuojami į tokias šalis ir regionus kaip Vokietija, Prancūzija, Anglija, JAV, Singapūras, Korėja, Kanada, Rusija, Japonija ir kt. Dėl patikimos kokybės ir puikios reputacijos mus labai gerai vertina klientai šalyje ir užsienyje.

Tvirtai tikime, kad mūsų techninis pajėgumas ir kokybiškas aptarnavimas padės mums tapti nuolatiniais partneriais, todėl nuoširdžiai kviečiame klientus iš šalies ir užsienio užmegzti bendradarbiavimą ir kartu su mumis kurti šviesią ateitį.

 


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Zhejiang

Vietovė
Wenzhou