Katalogas

48 V ličio jonų akumuliatorius serverių stovui

24.04.2023 17:00

48 V ličio jonų akumuliatorius serverių stovui

Atsakyti į skelbimą

"Amp Nova" siūlomos į stovas montuojamos baterijos yra patikimas ir efektyvus atsarginės elektros energijos sprendimas svarbiausioms sistemoms. Šie akumuliatoriai, sukurti naudojant pažangią ličio jonų fosfato technologiją, pasižymi keliais privalumais, palyginti su tradicinėmis akumuliatorių sistemomis.

Vienas iš pagrindinių privalumų - didesnis energijos tankis, leidžiantis sukaupti daugiau energijos mažesniame fiziniame plote. Dėl to jos puikiai tinka naudoti serverių patalpose ir duomenų centruose, kur vietos nedaug. Be to, šie akumuliatoriai yra tvirtos konstrukcijos ir turi pažangias aušinimo sistemas, užtikrinančias optimalų veikimą net esant didelėms apkrovoms ir ekstremalioms temperatūroms.

"Amp Nova" į stovas montuojamus akumuliatorius taip pat galima labai lengvai pritaikyti, nes yra daugybė parinkčių skirtingiems galios lygiams, veikimo laikui ir jungtims. Tai leidžia įmonėms pritaikyti atsarginį maitinimo sprendimą pagal konkrečius poreikius, užtikrinant, kad nutrūkus elektros energijos tiekimui ar įvykus kitiems trikdžiams svarbios sistemos veiktų.

Optimaliomis sąlygomis šie akumuliatoriai gali veikti iki 10 metų, todėl jie pasižymi išskirtiniu patikimumu ir ilgaamžiškumu. Įvairaus dydžio įmonės gali pasinaudoti pažangia technologija, tvirta konstrukcija ir galimybe pritaikyti "Amp Nova" stove montuojamų akumuliatorių svarbiausiems atsarginio maitinimo poreikiams tenkinti.


Specifikacija:

Akumuliatoriaus tipas
LFP- ličio geležies fosfatas-LiFePO4
Nominalioji įtampa
51,2 V (16 elementų)
Vardinė talpa
100 Ah
Vardinė energija
5,12 KWh
Dydis
W450*H604*D195 mm
Svoris
55 KG
Ribinė įkrovos įtampa
57,6 V
Ribinė iškrovos įtampa
43.2 V
Standartinė įkrovimo srovė
20 A
Maksimali įkrovimo srovė
80 A
Standartinė iškrovimo srovė
50 A
Maksimali iškrovimo srovė
100 A
Veikimo temperatūra
0 - 45 ℃
BMS funkcija
Baterijos valdymo sistema (BMS) Įmontuota, apsauga nuo įtampos ir srovės perkrovimo ir iškrovimo , palaiko CAN/RS485/RS232


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shenzhen, Guangdong

Vietovė
Shenzhen, Guangdong