Katalogas

The 9 Taikymo pavyzdžiai NdFeb guma padengtas magnetas

26.04.2023 01:05

The 9 Taikymo pavyzdžiai NdFeb guma padengtas magnetas

Atsakyti į skelbimą

Guma dengtas magnetas, žinomas kaip vandeniui atsparus magnetas, gumuotas magnetas, guma padengtas magnetas. Pagamintas iš stiprių neodimio magnetų, patvarių plieninių dalių ir padengtas vandeniui atsparia TPV guma. Guma dengti magnetai suteikia stiprią vertikalią laikymo jėgą, taip pat šlyties jėgą, nes padidina paviršiaus trintį. Gumos danga nepalieka lengvų įbrėžimų.

Guma dengti puodų magnetai yra labai populiarūs įvairiose pramonės šakose. Gaminį sudaro keletas galingų neodimio magnetų, sukonfigūruotų ratu ir apvyniotų guminiu disku. Kiekvieno puodo lipduko centre yra patogus tvirtinimo taškas. Guma dengti puodų magnetai turi išorinius srieginius arba vidinius armatūros sujungimo taškus kabliukams, skylėms ar varžtams.

Gumos danga padeda apsaugoti pagrindinę medžiagą nuo korozijos, taip pat suteikia gaminiui estetinį patrauklumą. Dėl įvairių savybių guma dengtų magnetų, Šiuo metu guma dengti magnetai yra plačiai naudojami įvairiuose paduotuose, Toliau pateikiami 9 tipai Guma dengtų magnetų taikymo sritys.

1. Kabelių tvarkymas
Kai jus erzina chaotiški laidai, kabeliai ir turite juos tvarkyti įvairiais kabliukais, kuriuos reikia suverti ar privirinti ant sienų. Guma dengti magnetai su kabelių tvirtinimo įtaisu suteiks jums efektyviausią būdą juos valdyti. Tiesiog uždėkite magnetą ten, kur norite, o tada praveskite laidus per spaustuką ir darbas bus atliktas.

2. Darbo žibintų tvirtinimas
Guma dengtus magnetus su įvairiais darbo žibintais taip pat galima pritvirtinti norimoje vietoje, nes jie puikiai laikosi, naudokite juos ten, kur negalima virinti ar gręžti.

3. Transporto priemonių montavimo įrankiai
Guma dengti magnetai užtikrina puikų laikymą padidindami paviršiaus trintį, nepalikdami žymių ar įbrėžimų. Magnetai padengti guma, kurios Kontaktinis magneto adsorbcijos paviršius yra gerai apsaugotas nuo įbrėžimų, Guminė danga leidžia juos pritvirtinti ir nuimti nepažeidžiant automobilių, sunkvežimių ar priekabų dažų. Nereikia virinti ir gręžti, galite lengvai pritvirtinti arba greitai nuimti nepažeisdami konstrukcijos.

4.lauko kameros, jutikliai ir kiti priedai, pakabinami
neodimio magnetais, yra padengti plonu išoriniu gumos sluoksniu, kad magnetas būtų apsaugotas nuo aplinkos poveikio. Guma dengti magnetai turi įvairių naudojimo scenarijų, kuriuos galima naudoti montuojant su tvirtinimo fotoaparatais ir kitais priedais, suteikia daugiau patogumo gyvenime.

5. Kopėčių tvirtinimas guma dengtais magnetais
Guma dengti magnetai pasižymi geromis kirpimo jėgos savybėmis, todėl, kai norite vertikaliai pritvirtinti kopėčias, kirpimo jėga yra pagrindinis veiksnys, užtikrinantis saugumą.

6. Instrumentų ar kitų prietaisų kabinimas
Šiuos magnetus galima naudoti visur, kur tik norite, pramonėje ar buityje. Tik įsitikinkite, kad tvirtinimo paviršius turi būti laidus magnetui.

7. Magnetų su gumos danga montavimas su švyturėliais
Mūsų aukštos kokybės neodimio magnetai pasižymi labai didele sulaikymo jėga , kai jie naudojami montuojant švyturėlius ant automobilio stogo, kurie gali būti naudojami iki didžiausio 200 km/h greičio.

8. Naudokite guma dengtus puodų magnetus iškaboms kabinti
Daugelis prekybos centrų naudoja guma dengtus puodų magnetus iškaboms ar plakatams kabinti. Naudojant jie tvirtai laikosi, o prireikus juos galima lengvai nuimti.

9. Sunkioms durims ir užraktams taip pat naudojami guma dengti neodimio magnetai.
Guma dengti neodimio magnetai tampa vis populiaresniu pasirinkimu sunkioms durims ir užraktams. Šie galingi magnetai gali užtikrinti ypatingą durų užraktų sistemų tvirtumą ir ilgaamžiškumą, taip pat didesnį judesių diapazoną ir paprastesnį naudojimą. Be to, jų guminė danga apsaugo juos nuo atmosferos poveikio, todėl jie idealiai tinka naudoti lauke.

 


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Jiangsu

Vietovė
Kunshan