Katalogas

Guma padengti neodimio magnetai

23.04.2023 11:00

Guma padengti neodimio magnetai

Atsakyti į skelbimą

Spalva taip pat vaidina svarbų vaidmenį guma padengtų neodimio magnetai

Renkantis magnetus konkrečiai paskirčiai, svarbu atsižvelgti į naudojamos dangos tipą. Guma padengti magnetai turi unikalių privalumų, palyginti su kitų tipų dangomis. Skirtingų spalvų guminės dangos gali būti naudojamos siekiant pagerinti magnetų estetiką arba pagerinti jų veikimą tam tikrose srityse. Be to, šios spalvotos dangos suteikia papildomą apsaugą nuo UV spindulių, todėl idealiai tinka naudoti lauke.

Šios dangos pasižymi didele spalvų įvairove - nuo raudonos ir mėlynos iki žalios ir geltonos ir t. t. Skirtingos spalvos gali turėti skirtingą paskirtį, priklausomai nuo taikymo srities. Dėl to jos tampa universaliomis priemonėmis įvairioms užduotims ir pramonės šakoms.

"WZ Magnetics", kaip magnetų su gumine danga gamintojas, siūlo daugybę privalumų, kai jie naudojami įvairiose srityse. Guminė danga ne tik padidina magneto estetinį patrauklumą. Tačiau ji taip pat užtikrina didelę trintį ir apsaugo nuo slydimo ar kontaktinių paviršių subraižymo. Be to, guma dengtų montažinių magnetų spalvų gama, kuria galima padengti gumos dangą, taip pat atlieka svarbų vaidmenį faktiniuose taikymuose.

Dauguma guma dengtų magnetų spalvų yra juodos, tačiau ne visos gumos dangos spalvos yra juodos. Pagal jūsų reikalavimus galima pagaminti ir kitų spalvų, pavyzdžiui, mėlynos, raudonos, geltonos ir oranžinės. Baltos spalvos guma dengtas magnetas dažniausiai naudojamas luboms, lentoms ir pan. dekoruoti. Kadangi baltą spalvą lengva suderinti su kitomis spalvomis. Raudona ir oranžinė spalvos išsiskiria, jas galima naudoti vietose, į kurias reikia atkreipti kieno nors dėmesį.

Šios spalvotos dangos atitinka Rohs & Reach reikalavimus, taip pat ISO-9001 sertifikuotas guma padengtų magnetų gamintojas. Jos yra tokios pat geros kaip ir juodos, pasižymi atsparumu UV spinduliams, senėjimą stabdančiomis savybėmis ir t. t. Galime pagaminti kitų spalvų gumuotų neodimio magnetų dangas pagal faktinio taikymo reikalavimus.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Jiangsu

Vietovė
Kunshan