Katalogas

Guma dengtos puodų magnetai iš Kinijos

24.04.2023 11:05

Guma dengtos puodų magnetai iš Kinijos

Atsakyti į skelbimą

Guma dengti puodų magnetai dar vadinami gumuotais magnetais, kurie pagaminti iš stiprių neodimio magnetų, patvarių plieninių dalių ir TPV gumos. "WZ Magnetics" gamina visą asortimentą guma dengtų puodų magnetų, skirtų laikyti ir greitinti be gręžimo ir suvirinimo.

"WZ Magnetics" yra magnetinių gaminių sprendimų teikėja, teikia įvairius magnetinius gaminius / sistemas / sprendimus, kurie pakeičia tradicinius tvirtinimo, tvirtinimo, laikymo ir kt. sprendimus.

Orientuojasi į geriausių magnetinių tvirtinimo sprendimų teikimą. WZ Magnetics didžiuojasi teikdama aukštos kokybės gaminius, kurie sukurti taip, kad atitiktų klientų poreikius ir reikalavimus. Mūsų įmonė siekia pateikti tinkamą gaminį tinkamu laiku, pasižymintį neprilygstama kokybe, inovacijomis ir aptarnavimu. Turime patirties teikiant visapusišką pagalbą nuo prototipų iki partijų ir palaikant ilgalaikį didelio kiekio partijų kokybės lygį.

"WZ Magnetics" turi patyrusią komandą, kuri specializuojasi įvairių tipų nuolatinių magnetų, įskaitant sukepintus ir surištus NdFeB, lietus ir sukepintus Alnico, sukepintus SmCo magnetus ir susijusius magnetinius mazgus, gamyboje.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Jiangsu

Vietovė
Kunshan