Katalogas

Tekstilės gaminiai svetingumo pramonei

17.03.2023 00:00

Tekstilės gaminiai svetingumo pramonei

Atsakyti į skelbimą

DPF TEXTILE - pirmaujanti aukščiausios kokybės tekstilės gaminių, skirtų svetingumo pramonei visame pasaulyje, gamintoja ir eksportuotoja.

"Shanghai DPF Textile Co., Ltd" buvo įkurta 2006 m. Viena iš geriausių Kinijos didmeninių tiekėjų. Mūsų pagrindinė veikla - tiekti viešbučiams ir kitoms įstaigoms vietos ir pasaulio mastu visų rūšių gaminius, pavyzdžiui, vonios, kambarių ir restoranų patalynę.

Mūsų patyrę darbuotojai yra pasirengę patenkinti klientų poreikius daugiau kaip 100 šalių ir suteikti jiems profesionalias paslaugas, kad jie galėtų reklamuoti savo verslą nuo 3-5 žvaigždučių standarto.
Mūsų gamykla įsikūrusi Nantongo mieste, jos plotas - 30 000 kv. m. Iš viso joje dirba 200 darbuotojų. Mūsų gamybos linijoje naudojamos naujausios visų rūšių audinių perdirbimo ir gamybos technologijos kompiuterizuotoje kontrolės sistemoje, kad produktas būtų tobulinamas ant rankšluosčių staklių, balinamas, dažomas. Viskas atliekama preciziškai tiksliai ir atitinka ISO9001 produkto sertifikavimo reikalavimus.

Sėkmingai eksportuojame savo gaminius į Aziją, Europą, Šiaurės Ameriką, Pietų Ameriką, Vidurio Rytus, Afriką ir Okeaniją. Mūsų tikslas - išplėsti savo rinką į visas pasaulio šalis. Todėl kviečiame susisiekti su mumis per mūsų svetainę arba el. paštu ir ištirti mūsų verslą jūsų rinkoje ir tikimės, kad netrukus sulauksime jūsų atsakymo.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Kontaktai

Valstybė
China

Regionas
Shanghai