Katalogas

Kristalinė fruktozė

06.03.2023 11:00

Kristalinė fruktozė

Atsakyti į skelbimą

Kristalinė fruktozė yra idealus sveikas saldiklis, gaunamas iš kukurūzų. Apskaičiuota, kad ji maždaug 20 % saldesnė už stalo cukrų ir 5 % saldesnė už HFCS.

Produkto privalumai:
1) tai natūralus, o ne dirbtinis saldiklis, nes fruktozė natūraliai randama vaisiuose ir daržovėse, taip pat meduje.
2) ji yra saldžiausia iš visų natūraliai randamų cukrų. Jos saldumas yra 1,3-1,8 karto didesnis nei sacharozės. Norint pasiekti tokį patį saldumą, jos galima naudoti mažiau, palyginti su sacharoze. Saldumas yra svarbiausia jo savybė, palyginti su kitais privalumais. Jos saldumas nėra pastovus, o kinta priklausomai nuo temperatūros. Kuo žemesnė temperatūra, tuo didesnis saldumas.
3) liežuvio skonio receptoriai fruktozę, palyginti su gliukoze ir sacharoze, suvokia pirmiausiai, ir šis suvokimas greitai išnyksta. Ji neužgožia gliukozės ir sacharozės skonio išsiskyrimo, nes jos skonio išsiskyrimo pikas atsiranda anksčiau nei gliukozės ir sacharozės. Dėl to, pridėjus kristalinės fruktozės, gėrimo skonis nebus pagerintas ir (arba) išlaikytas.
4) tikėtina, kad burnos ertmėje streptokokai jos nekeičia į rūgštį. Skirtingai nei sacharozės, streptokokai jos nepanaudos gliukokams gaminti, taip slopindami dantų ėduonies susidarymą. Todėl jis gali būti naudojamas kaip saldiklis vaikams skirtuose produktuose.
5) dėl mažo glikeminio indekso suvartojus gliukozės gliukozė kraujyje kyla lėtai, todėl reikia mažiau insulino nei kitų cukrų, o tai naudinga žmonėms, sergantiems 2 tipo diabetu ir nutukusiems.

Produkto naudojimas: dažniausiai naudojamas kaip maistinis saldiklis maisto produktuose ir gėrimuose. Be to, jis gali būti naudojamas kaip drėgmę išlaikanti medžiaga kosmetikoje.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shanghai

Vietovė
No.201 Xin Jinqiao Road