Katalogas

HCM MEDICA Medicinos endoskopų kameros vaizdo sistema LED šaltos šviesos šaltinis

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medicinos endoskopų kameros vaizdo sistema LED šaltos šviesos šaltinis

Atsakyti į skelbimą

HCM MEDICA daugiau nei 13 metų daugiausia dėmesio skiria endoskopų ir mikroskopų optiniams gaminiams, yra pirmaujanti endoskopų kamerų vaizdo sistemų gamintoja, ypač daug dėmesio skirianti šviesai ir vaizdui. Mes įsikūrę Jiangsu, Kinijoje, parduodame į Ameriką, Europą, Aziją, Vidurio Rytus, Pietryčių Aziją, Okeaniją, Afriką.

Pagrindiniai produktai:

Mes praėjome ISO 9001, 13485 ir CE patikrinimą, mūsų aukštos kokybės produktai atnešė mums labai gerą reputaciją. Prieš pradedant masinę gamybą visada pateikiamas priešprodukcinis pavyzdys; prieš išsiunčiant visada atliekamas galutinis patikrinimas.

Mes naudojame iš JAV importuotą LUMINUS LED lemputę, užtikrinančią geriausią jūsų fotoaparato šviesą iš originalaus šaltinio.

Daugiau kaip 95 % mūsų priedų yra importuoti, niekada nenaudojame žemos kokybės priedų.

2 metų garantija visam šviesos šaltiniui. Iš tikrųjų mūsų šviesos šaltinis, kruopščiai jį opreacionuojant, neišeis iš rikiuotės ilgiau nei 6-8 metus.

Mes visada žengiame koja kojon su rinkos plėtra ir naudotojų reikalavimais, nuolat palaikome ryšius su daugeliu pardavėjų, gydytojų, gamyklų visame pasaulyje. Renkame tikruosius jų poreikius ir gaminame jiems tikslius gaminius, klientų pasitenkinimas visada yra mūsų kasdienio darbo tikslas.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo