Katalogas

HSS formavimo peilis "Berlin Profile

27.02.2023 15:00

HSS formavimo peilis "Berlin Profile

Atsakyti į skelbimą

1 HSS formavimo peilių rinkinys + deflektorius grindjuostėms ir grindjuostėms su "Berliner", "Altberliner" arba "Hamburger Profil"

1 HSS profilio peilių rinkinys + deflektoriai, skirti Berlyno, Senojo Berlyno arba Hamburgo profilio grindjuostėms gaminti. Su šiuo komplektu, kurį sudaro 2 profilio peiliai ir 2 profiliuoti deflektoriai, lengvai pasigaminsite grindjuostes, grindjuostes ir grindjuostes. Rinkinys puikiai tinka kaip priedas prie 40 mm universalios apsauginio profilio pjovimo galvutės, taip pat prie 40 mm pločio "Uni" profilio pjovimo galvutės "Euro" sistemoje. Šis frezų rinkinys atitinka BG taisykles ir tiekiamas plastikinėje pakuotėje. Atkreipkite dėmesį, kad į komplektą neįeina pjovimo galvutė, prispaudimo įrankiai ar kiti priedai.

HSS profilio frezų rinkinys "Hamburg / Berlin / Altberlin" grindjuostei arba grindjuostei skirtas HSS profilio frezų rinkinys buvo sukurtas siekiant atkartoti stilingą Vilhelminų stiliaus grindjuosčių dizainą didžiuosiuose Šiaurės Vokietijos miestuose, ypač Berlyne. Dėl šios priežasties šiam profiliui įsitvirtino įvairūs grindjuosčių ir grindjuosčių pavadinimai. Tačiau Altberliner grindjuostės profilį galima rasti ir daugelyje kitų Vokietijos vietovių. Priklausomai nuo regiono, šis profilis dar vadinamas "Hamburgo grindjuoste", "Berlyno grindjuoste" arba "Senojo Berlyno grindjuoste".


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Germany

Regionas
Sachsen

Vietovė
Wurzen