Katalogas

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC APDIRBIMO DALYS

Atsakyti į skelbimą

Asianstar CNC apdirbimo fabrikas, pradedant nuo 2005 metų, įsikūręs Dongguan mieste, Guangdong provincijoje, Kinijoje, yra profesionalus CNC apdirbimo dalių gamintojas, turintis ilgalaikę plėtrą, dabar mes turime daugiau nei 80 darbuotojų, turinčių 135 įrenginius ir gamybos plotą 2500SM.

Su mūsų patyrusių įgudusių inžinierių komanda, mes teikiame aukštos kokybės nestandartines CNC metalo ir plastiko detales daugeliui pramonės šakų klientų visame pasaulyje. Mes visada vertinami dėl aukštos tolerancijos kokybės ir "vieno langelio" paslaugų, susijusių su įvairiais procesais. Šiuo metu dirbame su klientais partneriais iš JAV, Europos, Vidurio Rytų ir Azijos, remiame klientų projektus, užtikrindami puikią kokybę, mažiausias sąnaudas ir greitą atlikimo laiką.

Iki šiol teikiame tokias paslaugas kaip CNC tekinimas, CNC frezavimas, CNC tekinimas ir frezavimas, CNC gręžimas, šlifavimas, aliuminio išspaudimas, kalvystės paslaugos, lakštinio metalo gamyba ir kt. Pagal užsakymus atliekame įvairias gaminių paviršiaus apdailos procedūras.

Dažniausiai CNC apdirbimo procese naudojame metalo ir plastiko medžiagas, tokias kaip aliuminis, žalvaris, varis, nerūdijantis plienas, minkštas plienas, titanas, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nailonas, PTFE ir kt. Mūsų inžinierių komanda gerai išmano medžiagas ir naudoja tinkamas medžiagas gamybai, priklausomai nuo gamybos funkcijų. Taip pat renkamės geriausius gamybos sprendimus, įrankius ir frezas unikalioms medžiagoms.

Be gausios gamybos patirties, mes taip pat sukūrėme griežtą kokybės kontrolės sistemą, kad galėtume kontroliuoti savo gaminių kokybę. Turime kokybės kontrolės sistemą, kuri apima kokybės kontrolės procedūrų kontrolės bylą prieš pradedant gamybą, ji kontroliuoja gamybos procedūrą griežtai laikantis kokybės detalių, taip pat stebime kokybės kontrolę gamybos proceso metu ir atliekame galutinį kiekvieno gaminio kokybės patikrinimą prieš pakavimą. Naudodamiesi šia sukurta kokybės kontrolės sistema, galime puikiai kontroliuoti gamybos tikslumą ir gaminių išvaizdą bei pateikti klientams puikius gaminius.

 


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Dongguan