Katalogas

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

17.02.2023 00:00

"ColorGood" tiekiamas A1 A2 A3 DFT spausdintuvas - marškinėlių įspaudimas

Atsakyti į skelbimą

DTF spausdintuvas su baltu rašalu

Taikymo sritis:
Marškinėlių reljefo ypatybės: aplinkos apsaugos miltelių technologija, didelis elastingumas, plaunamumas, atsparumas trinčiai, minkštas prisilietimas.
Drabužių su įspaudais savybės: aplinkos apsauga, didelis elastingumas, galimybė skalbti,
Drabužių su įspaudais savybės: aplinkos apsauga, didelis nepermatomumas, atsparumas sausai trinčiai, didelis tvirtumas, nėra raukšlių ir raukšlių.
Atspindinčio/šviečiančio karšto įspaudimo ypatybės: Aplinkos apsauga, didelis elastingumas, plaunamumas, atsparumas trinčiai.
Baltas rašalas karštuoju štampavimu labiau tinka internetiniams užsakymams, pavyzdžiui, asmeniniams drabužiams įsimylėjėliams, tėvų ir vaikų drabužiams Nereikia gaminti plokštelių. Jį galima spausdinti ant vieno gabalo arba gaminti partijomis.
Karštas antspaudavimas baltu rašalu skirtas didžiulei personalizavimo plėtrai. Kasdien karšto štampavimo presų komplektas gali pagaminti daugiau kaip 500 vienetų. Vienas žmogus - tai viena gamybos linija, kurią galima lengvai valdyti neturint patirties. Palyginti su kita nedidele įranga, Šendženo kokso slėnio balto rašalo karšto štampavimo spausdintuvo pajėgumas yra palyginti didelis. Vienetinės ir serijinės gamybos privalumai leidžia kitoms įmonėms priimti didelius užsakymus iš gamyklų ir mažus užsakymus iš tinklų.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
GuangDong

Vietovė
ShenZhen