Katalogas

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

26.11.2022 00:00

Itin švaraus vandens mašina

Atsakyti į skelbimą

Smart-S15/30UF Smart-S15/30 Smart-S15/30UV

Savybės ir privalumai

- mažiausia ir kompaktiškiausia laboratorinė vandens valymo sistema, skirta nuo vandentiekio vandens iki itin gryno vandens, viename įrenginyje sujungianti pirminio valymo, Ro, Di, UV, UF ir galutinius filtrus.

-Visas rezervuaras pagamintas iš vienkartinės įpurškiamos medžiagos: Kad nerūdytų ir išliktų švarus, pagamintas iš polipropileno, atitinkančio glp standartus.

-Išankstinio apdorojimo korpuso viršutinį dangtį galima greitai atidaryti, kad būtų galima pakeisti kasetes neatidarant korpuso.

-Sistema veikia automatiškai su elektroniniu slėgio jutikliu ir mikrokompiuteriniu valdymu.

-Automatinis išjungimas, kai nėra vandens, automatinis išjungimas, kai rezervuaras pilnas, ir automatinis vandens išjungimas, kai siurblys išjungtas, kad siurblys veiktų 24 valandas per parą.

-Automatinė savaiminio rotaplėvelės skalavimo funkcija, siekiant prailginti rotaplėvelės tarnavimo laiką

-Internetinis varžos matuoklis su dienos šviesos skystųjų kristalų ekranu, skirtas dejonizuoto vandens arba itin švaraus vandens kokybei nustatyti

-S nešiojamuoju tds (bendras ištirpusių kietųjų medžiagų kiekis)/laidumo testavimo rašikliu su sausuoju elementu, skirtu pašarinio ir žaliavinio vandens kokybei tikrinti.

-Galima pasirinkti išorinį rezervuarą įvairiems poreikiams ir pakankamam vandens kiekiui užtikrinti.

-Žarnos ir adapteriai su nsf patvirtinimu ir aukščiausia kokybe, kad būtų sumažintos simbolinės vertės ir užtikrinta itin švaraus vandens kokybė

-S ilgaamžiu pirminiu apdorojimu (įskaitant PP pluošto ir aktyvintosios anglies kasetes), kad būtų veiksmingai apsaugotos Ro membranos.

-Ro modulis su Dow membranomis, kad būtų užtikrintas ilgas tarnavimo laikas, stabilus veikimas ir didelis vandens gėlinimo greitis

-4 atskiros itin gryno vandens kasetės su itin poliruotomis dervomis užtikrina itin gryno vandens kokybę iki 18,2 M.cm su minimaliu TOC kiekiu ir minimaliomis eksploatavimo sąnaudomis.

-Dviejų bangos ilgių (185 ir 254 nm) UV lempa, slopinanti bakterijų augimą ir mažinanti TOC.

- MWCO 5000D ultrafiltracijos modulis, užtikrinantis veiksmingą endotoksinų pašalinimą tikslioms ląstelių kultūroms ir apvaisinimui in vitro.

-(0,45+0,1)um dvisluoksnis PES terminalo dezinfekavimo filtras, užtikrinantis visiškai nedulkėtą terminalo švarų vandenį.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Provinz Shandong

Vietovė
Jinan