Katalogas

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Ūdeņraža respirācijas ģenerators

Atsakyti į skelbimą

Įrenginyje įdiegta pasaulyje pažangi "Spe" (kietojo polimero elektrolito) technologija, dar vadinama PEM (protonų mainų membrana). Didelio grynumo vandenilis iki 99,99 % gaunamas elektrolizuojant gryną vandenį, esant labai stabiliai vandenilio išėjimo srovei ir slėgiui. Prietaisas turi didelį skaitmeninį ekraną: H2 išėjimo srovė, H2 darbo sąlygos, H2 grynumas, su 1 -. 6 valandų laiko nustatymo funkcija, likusių valandų ir minučių rodmenimis, mažo vandens kiekio signalo funkcija, didelio TDS funkcija. Taip pat yra miego režimas su galimybe naudoti tik gryną vandenilį arba vandenilį ir deguonį kartu.

Prietaisas turi vandens lygio indikatorių ir įvairias saugos funkcijas, užtikrinančias saugų naudojimą. Įrenginio viduje sumontuotas itin efektyvus valytuvas, kuris valo vandenį, o klientui tereikia pakeisti vandenį po šešių mėnesių. Šios ilgaamžės mašinos gali gaminti vandenilį nuo 5 iki 10 metų be jokių gedimų, nes naudojamos tik aukštos kokybės dalys.

Visa mašina iš išorės pagaminta iš geležies, todėl ji yra stabilesnė ir patvaresnė naudoti. Galima įsigyti dviejų spalvų - baltos ir auksinės.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shandong Province

Vietovė
Jinan