Katalogas

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

11.11.2022 05:00

Tarpiniai produktai Kalio sorbato milteliai CAS 24634-61-5.

Atsakyti į skelbimą

Konservantas, skirtas cheminiams maisto priedams mokslinių tyrimų tikslais, turimas sandėlyje ir saugus naudoti.

Produkto aprašymas
Konservantas CAS 24634-61-5 Kalio sorbatas

Cheminis pavadinimas. Kalio sorbatas
Molekulinė formulė: C6H Molekulinė formulė: C6H7KO2
Molekulinė masė: 150,22
Savybės: Balti kristalai arba kristalinės granulės
Balti kristalai arba kristalinės granulės

Taip pat galime tiekti miltelių pavidalu

Kalio sorbatas yra sorbo rūgšties kalio druska, kurios cheminė formulė C6H7KO2. Jis daugiausia naudojamas kaip maisto konservantas.

Kalio sorbatas veiksmingai naudojamas įvairiose srityse, įskaitant maistą, vyną ir asmens higienos produktus.
Kalio sorbatas gaminamas reaguojant sorbo rūgščiai su tokiu pat kiekiu kalio hidroksido. Gautą kalio sorbatą galima kristalizuoti iš vandeninio etanolio tirpalo.

Prekė FCC-V/E202 Rezultatas
Ženklinimas Atitinka standartą Atitinka standartą
Išvaizda Baltos granulės arba milteliai Baltos granulės
Tyrimo rezultatas 99,0% - 101,0% 100,71%
Laisvoji rūgštis (kaip sorbo rūgštis) ne daugiau kaip 1% Neaptikta
Laisvoji bazė (kaip K2CO3) ne daugiau kaip 1% 0,7%
Sunkieji metalai (kaip Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arsenas (kaip As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Džiovinimo nuostoliai ≤ 1,0% 0,38
Švinas ≤ 2 ppm < 2 ppm
Lydymosi temperatūra (kaip sorbo rūgšties) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Gyvsidabris ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehidai ≤ 0,1% 0,002%

Kalio sorbato vaidmuo

Kalio sorbatas gali veiksmingai slopinti kenksmingų mikroorganizmų, tokių kaip pelėsiai, mielės ir deguonies bakterijos, Staphylococcus aureus ir Salmonella, augimą ir dauginimąsi, tačiau yra neveiksmingas prieš naudingus mikroorganizmus, tokius kaip anaerobinės bakterijos.tinių mikroorganizmų, tokių kaip anaerobinės bakterijos ir Lactobacillus acidophilus, beveik stipriau veikia prieš vystymąsi nei prieš sterilizaciją, veiksmingai prailgina maisto produktų galiojimo laiką ir išsaugo jų pirminį skonį

Kalio sorbatas Taikymas

1. Plačiai naudojamas maisto, kosmetikos, žemės ūkio ir kitose pramonės šakose. Pelėsių ir mielių inhibitoriai, maisto produktai, fungicidai, denatūrantai aliejui džiovinti, baktericidai ir t. t.
2. Sorbo rūgštis alkoholyje ir gėrimuose.
3. 3. sorbo rūgštis sojų padaže, sojų padažo produktuose ir marinuotuose agurkuose.
4. Sorbo rūgštis ir kalis vandens produktuose.
5. Sorbo rūgštis mėsoje ir dešrose.
6. Sorbo rūgštis šviežiose daržovėse ir vaisiuose.
7. Sorbo rūgštis kepinių konservavimui.
8. Sorbo rūgštis konservuotuose maisto produktuose, konditerijos gaminiuose ir šviežiuose maisto produktuose.
9. Sorbo rūgštis šviežiame sūryje.
10. Sorbo rūgštis margarino konservavimui.
11. Šviežio maisto konservantas, sorbo rūgštis kituose produktuose.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Hubei

Vietovė
Wuhan