Katalogas

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Geriausi Kinijos automatinių liejimo mašinų gamintojai

Atsakyti į skelbimą

"ZhuoJie" mašinų gamyba ir pardavimas automatinės liejimo mašinos, visiškai automatinė liejimo mašina yra tam tikra molio smėlio liejimo įranga, daugiausia skirta automobilių dalių, šulinių dangčių, pilkojo ketaus, kaliojo ketaus liejinių, tokių kaip siurblys, gamybai, didelis efektyvumas, kiekvienas iš smėlio formos 25 sekundes, taupyti darbo jėgą, ir darbuotojas prižiūrėti mašinos darbą, aukšta produkto kokybė, mašina išspausta iš smėlio formos kietumo, be klaidų dėžutė.

Linyi Zhuojie Machinery Co, Ltd. yra įsikūrusi Linyi Mold mokslo ir technologijų pramonės parkas, filialas yra Suqian, Jiangsu, nuo jos įkūrimo 2010 m. vasario mėn., buvo įsipareigojusi teikti mažų ir vidutinių liejimo įmonių dauguma mažų ir vidutinių liejimo įmonių su aukšto intelekto, didelio patikimumo, didelės sąnaudos našumo automatinio liejimo įranga. Bendrovė vadovaujasi "inovacijų, harmonijos ir abipusės naudos" verslo filosofija, visuomet laikosi nepriklausomų mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros principų, nuolat taiko naujas technologijas, naujas medžiagas, naujus procesus, liejimo, ypač automobilių dalių, aparatūros pramonėje, buvo plačiai naudojama ir labai pripažinta, pardavimai kasmet didėjo ir pasiekė 90 mln. juanių per metus. Linyi Zhuojie, kaip aukštųjų technologijų pramonė, užmezgė ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su Čingdao technologijos universitetu, įgyvendindama "mokyklos ir įmonės bendradarbiavimo, pramonės ir universiteto abipusės naudos" principą. Stipriai remiant talentams ir politikai, bendrovės produktai laimėjo daugiau kaip 50 nacionalinių patentų, taip pat laimėjo Kinijos liejyklų asociacijos įsteigtą "Nacionalinį liejimo įrangos inovacijų apdovanojimą" ir "SX26070 aukštyn ir žemyn smėlio šaudymo automatinio modeliavimo ir Nacionalinį liejimo įrangos inovacijų apdovanojimą". Ji tapo šalies liejimo įrangos modernizavimo lydymo įrangos lydere.
Siekdami užtikrinti aukštą įrangos stabilumą, mes primygtinai reikalaujame priimti tarptautinius linijos komponentų tiekėjus, elektros naudoti Vokietijos "Siemens", pneumatinės priimti Japonijos SMC, CKD dalys, hidraulinė sistema priimti Vokietijos "rexroth", Japonijos naftos tyrimų ir t. t., po patikrinimo, rinkos pripažinimo ir paramos, klientų grupėje pakeitė piktybinės konkurencijos dėl kainos praeitį.
Bėgant metams mes nepamirštame pradinio ketinimo, žemyn į žemę, sunkiai padaryti produktus ir paslaugas, pramonėje laimėti reputaciją. Kaip įrangos tiekėjų, mes žinome, kad bet kokio pasiekimo sėkmė iš visų klientų ir plėtros, todėl visada teiks pirmenybę klientų interesus, mūsų pardavimo ir projektavimo darbuotojai bus atidžiai išklausyti jūsų prašymus ir Pasiūlymai, o ne įranga kaip galutinis tikslas pardavimo, pardavimo sėkmės, yra tik mūsų paslaugų pradžia, ZhuoJie po 7 * 24 valandas, teikti visą gyvenimą techninę pagalbą klientams. Tai yra pasitikėjimas produktu, bet ir atsakomybė už klientą. Bendrovė visada laikėsi 100 % klientų pasitenkinimo aptarnavimo tikslu, daugumai naujų ir senų klientų teikti išsamesnį, rūpestingą, greitą aptarnavimą. Ateityje "Linyi Zhuojie" eis į pasaulį su meistriškumo dvasia ir atjaunins šalį mokslu ir technologijomis.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
linyi

Vietovė
Luozhuang Mould Industrial Park