Katalogas

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Besiūliai honavimo vamzdžiai, chromo plokščių strypai hidrauliniams cilindrams Gamintojas

Atsakyti į skelbimą

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, dirba kaip aukso gamintojas ir tiekėjas besiūlių Honing vamzdžių, chromo plokščių strypų, tikslių besiūlių šalto tempimo plieninių vamzdžių, hidraulinių cilindrų, hidraulinių domkratų, gi/ppgi plieno ritinių rinkoms visame pasaulyje.

Įkurta 2005 m., jos plotas yra daugiau nei 50 000 kvadratinių metrų, o darbuotojų skaičius viršija 100. "XUD STEEL" (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) metinė produkcija viršija 60 000 tonų. XUD STEEL dirba kaip profesionalus plieno gaminių gamintojas ir eksportuotojas, daugiausia dėmesio skiriantis besiūliams anglinio plieno vamzdžiams, tiksliems šaltai tempiamiems vamzdžiams, stūmokliniams strypams, tiksliems šlifuotiems vamzdžiams, hidrauliniams cilindrams, hidrauliniams domkratams, legiruotiems / cinkuotiems plieno vamzdžiams, cinkuotoms / iš anksto dažytoms cinkuoto plieno ritėms ir juostoms.

Mūsų bendrovė visus metus palaiko draugiškus ir bendradarbiavimo ryšius su 10 geriausių šalies plieno gamyklų. Tarp strateginių partnerių yra TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN ir kt. Turime savo perdirbimo gamyklas šiaurės ir pietų Kinijoje, kad galėtume klientams teikti daugiau individualizuotų paslaugų, tokių kaip smulkioji apdaila (honingas, šlifavimas, poliravimas), terminis apdorojimas, pjaustymas pagal ilgį, paviršiaus apdorojimas ir pan.

Turėdami puikią technologiją ir ilgametę patirtį šioje srityje, mūsų gaminiai ir paslaugos visiškai atitinka įvairių klientų poreikius, galime gaminti pagal specialius galutinių naudotojų poreikius ir (arba) projektus, kurie plačiai pripažįstami ir pelnė klientų pripažinimą ir reputaciją šalyje ir visame pasaulyje. XUD STEEL pardavimo tinklas apima daugelį šalių. Pavyzdžiui, JAV, Australija, Vokietija, Italija, Meksika, Brazilija, Rusija, Ukraina, Pietų Korėja, Tailandas, Vietnamas, Filipinai, Šri Lanka, Malaizija, Indonezija, Nyderlandai, Saudo Arabija, Iranas, Indija, JAE ir kt.

Mūsų plieno gaminiai plačiai naudojami inžinerinių mašinų hidraulinio slėgio, pneumatinių linijinių pavarų, naftos gręžinių siurblių cilindrų, mikromotorų korpusų, tepimo alyvos rutulinių šlavimo sistemų, aliuminio folijos dantračių, aukšto slėgio dujų balionų, automobilių velenų, tekstilės, spaudos ir dažymo, stiklo pakuočių, transmisijos velenų ir kitose srityse, statybos (plieno konstrukcijos), buitinės technikos, automobilių gamybos, konteinerių (plieninių tvartų gamybos), transporto ir baldų pramonėje.

Esame profesionalūs precizinių besiūlių plieno vamzdžių, hidraulinių cilindrų, hidraulinių domkratų, gi/ppgi plieno ritinių gamintojai ir tiekėjai, gavę ISO 9001 kokybės sertifikatą ir ISO 14000. Mūsų mokslinių tyrimų ir plėtros komanda dirba kartu, kad pasiūlytų aukštos kokybės produktus pagal klientų reikalavimus. Maloniai kviečiame draugus iš viso pasaulio apsilankyti "XUD STEEL" ir aptarti bendradarbiavimo klausimus. Norėdami gauti daugiau informacijos apie mus, kviečiame apsilankyti mūsų svetainėje www.xudsteel.com.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Vietovė
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.