Katalogas

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilenglikolis iš Rytų Kinijos

Atsakyti į skelbimą

Nesočiosios poliesterio, epoksidinės, poliuretano dervos

Propilenglikolis dažnai naudojamas elektroninėse cigaretėse, kad pagerintų skonį ir sukurtų geresnį gerklės paspaudimą.

Ant aromatizuoto elektroninio skysčio, skirto garinti, buteliuko kaip pagrindinė sudedamoji dalis nurodytas propilenglikolis. Propilenglikolis paprastai naudojamas lėktuvams apledinti.

Propilenglikolis taip pat naudojamas įvairiuose valgomuose produktuose, pavyzdžiui, kavos gėrimų, skystų saldiklių, ledų, plaktų pieno produktų ir sodos gaminiuose.Vaistams ar asmens higienos priemonėms tiekti naudojamuose garintuvuose tarp sudedamųjų dalių dažnai būna propilenglikolio. Propilenglikolis naudojamas kaip tirpiklis daugelyje vaistų, įskaitant geriamuosius, švirkščiamuosius ir vietiškai vartojamus preparatus, pavyzdžiui, diazepamo ir lorazepamo, kurie netirpsta vandenyje, sudėtyje. Tam tikruose dirbtinių ašarų preparatuose, pavyzdžiui, Systane, propilenglikolis yra sudedamoji dalis.Kaip ir etilenglikolis, propilenglikolis gali sumažinti vandens užšalimo temperatūrą, todėl jis naudojamas kaip orlaivių apledėjimo skystis. Vandens ir propilenglikolio mišiniai, nudažyti rausva spalva, kad būtų matyti, jog mišinys yra palyginti netoksiškas, parduodami kaip automobilinis arba jūrinis antifrizas.Propilenglikolis dažnai naudojamas kaip etilenglikolio pakaitalas mažo toksiškumo, aplinkai nekenksmingame automobilių antifrize. Jis taip pat naudojamas negyvenamų pastatų vandentiekio sistemoms žiemoti.Propilenglikolis naudojamas veterinarijoje kaip geriamasis atrajotojų hiperketonemijos gydymo būdas.Gliukozė, kuri gali būti naudojama neatrajotojams, nėra veiksminga, nes ją sunaudoja prieskrandyje gyvenantys mikrobai.Propilenglikolis iš dalies metabolizuojamas prieskrandyje iki propianato, kuris gali būti naudojamas kaip energijos šaltinis.

Likusi dalis absorbuojama į kraują ir panaudojama kepenyse gliukoneogenezei. C3H8O2Tyrumas99,95 %AplikacijaBespalvis, skaidrus, higroskopiškas skystisKlasėBendrasis krovinysCAS Nr. 57-55-6H.S kodas29053200EINECS Nr. 200-338-0Drėgmė≤0,2Laisvosios rūgštys ppm≤75Ašalų ppm≤80Virtimo temperatūra188,2 ℃Molekulinė masė76,09BRN Nr.1340498Santykinis tankis1,0362(20 ℃, 4 ℃)Refrakcija1,4329Blyksnio temperatūra98,9 ℃ (arti)/107 ℃ (atvirai)ToksiškumasŽemasLydymosi temperatūra-60


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Anhui

Vietovė
Tongling