Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.08.2022 02:00

Vamzdžiai, pagaminti iš kepimo aliejaus?

Atsakyti į skelbimą

Naujos kartos mėgintuvėliai "Eppendorf Tubes® BioBased" gaminami iš 90 % "biocirkuliacinių", atsinaujinančių žaliavų (perdirbtų, pvz., iš maistinio aliejaus atliekų ir liekanų) ir 10 % iškastinių žaliavų. Todėl šie 5,0 ml, 15 ml, 25 ml ir 50 ml dydžio mėgintuvėliai su užsukamuoju dangteliu yra pagaminti iš sertifikuoto polipropileno, kurio pagrindą sudaro atsinaujinančios, perdirbtos žaliavos, ir vadinami "BioBased".

Tai reiškia, kad "Eppendorf" daugiau dėmesio skiria ne tik naujų produktų kūrimui, bet ir naujoms gamybos medžiagoms. Vadovaujantis koncepcija "Mažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti", pagrindinis tikslas - gaminti polimerinius gaminius daug tvaresniu būdu, nepakenkiant garantuotai gaminių kokybei ir eksploatacinėms savybėms, reikalingoms vis reiklesniuose moksliniuose tyrimuose.

Oldenburge (Vokietija) esantis vartojimo reikmenų gamybos centras atitinka ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) sertifikavimo sistemos reikalavimusBe to, mėgintuvėlių tvarumą patvirtina "My Green Lab®" sertifikatai "ACT Certificates" (Accountability, Consistency, Transparency).


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Germany