Katalogas

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Akmens anglių pagrindu pagamintos granulės/granulės/prašalo pavidalo aktyvintosios anglys, skirtos oro/dujų valymui ir vandens valymui

Atsakyti į skelbimą

Dujų ir skysčių adsorbcijos aktyvuota anglis, pagaminta iš akmens anglių

Granuliuota aktyvioji anglis gaminama ekstruzijos būdu išspaudžiant aktyviąją anglį į cilindro formos granules, kurių skersmuo svyruoja nuo 0,8 iki 12 mm. Dėl didelio aktyvumo ir paviršiaus ploto jos idealiai tinka daugeliui garų fazės taikymų.

Aktyvinta anglis pasižymi ypatingomis savybėmis, dėl kurių iš oro pašalina lakiuosius organinius junginius (LOJ), kvapus ir kitus dujinius teršalus. Ji daugiausia naudojama išmetamųjų dujų, tokių kaip H2s, Co, CO2, N2, toksiškų dujų valymui, dujų perdirbimui, pramoninio ir buitinio vandens valymui, tirpiklių išgavimui ir kt

Granuliuota aktyvintoji anglis, pagaminta aktyvuojant pasirinktų rūšių akmens anglį garais.

Tai didelio aktyvumo granuliuota aktyvintoji anglis, pagaminta aktyvuojant garais iš atrinktų bituminių akmens anglių rūšių. Puiki pusiausvyra tarp adsorbcijos ir pernešimo porų užtikrina optimalų veikimą įvairiose vandens valymo srityse. Tai didelio tankio adsorbentas. Kuris tinka įvairiose srityse, pavyzdžiui, (geriamojo) vandens ir pramoninių procesų skysčių valymui.

ASTM apibrėžia, kad aktyvintosios anglies milteliai (PAC) yra dalelės, prasiskverbiančios pro 80 akučių sietą (0,177 mm) ir mažesnės. Keičiant gamybos sąlygas, sukuriamos vidinės porų struktūros, suteikiančios unikalių adsorbcijos savybių, būdingų kiekvienam produkto tipui. Produkto pasirinkimas konkrečiam taikymui skirsis dėl skirtingų priemaišų ir patentuotų proceso sąlygų.

Aktyviosios anglies miltelių (PAC) adsorbcinis pajėgumas leidžia idealiai pašalinti įvairius teršalus iš vandens, oro, skysčių ir dujų.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Hebei

Vietovė
Shijiazhuang