Katalogas

Ekologiškos Šizandros uogos

07.07.2022 05:00

Ekologiškos Šizandros uogos

Atsakyti į skelbimą

Ekologiškos Šizandros uogos

Lotyniškas pavadinimas: Schisandra chinensis

Specifikacija: (100% natūralus, be konservantų)

Drėgmė: <18%

Priemaišos: <1%

Pelenai: <3%

Milteliai: 60-80mesh

Laikymas: Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje

Naudojimas: Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje: Farmacija, kosmetika, maisto papildas

ekologiškos šizandros uogos yra populiarus tradicinis kinų augalas.

Kinai tradiciškai schisandrą vartoja kaip visą kūną maitinantį toniką, kuris turi visus penkis skonius ir palaiko visus penkis "elementus". Pagal kinų mąstymą tai reiškia, kad jis palaiko bendrą sveikatą ir daugelio pagrindinių biologinių sistemų veikimą. Vakariečiams tai dažnai reiškia, kad žolė ar augalas padeda mums tapti atsparesniems stresui.

Fructus Schisandrae: Pirmasis žodis "Wu" reiškia "penki". Antrasis žodis "Wei" reiškia "skonį", o trečiasis žodis "Zi" reiškia "sėklą".

Kaip rodo augalo pavadinimas, Fructus Schisandrae yra sėklos, turinčios penkis skonius: rūgštų, kartų, saldų, aštrų ir sūrų.

"Fructus Schisandrae" pasižymi šiltomis savybėmis. Jame yra visi penki skoniai." Vaisiaus odelė yra saldi, mėsingas audinys - rūgštus, o sėklos šerdis - karti ir aštri. Visos šios dalys turi sūrų skonį. Tačiau vyraujantys šio augalo skoniai yra rūgštus ir sūrus.

Fructus organic schisandra uogos kinų medicinoje vartojamos plaučių astringavimui ir inkstų maitinimui. Jis padeda gaminti kūno skysčius, stabdo prakaitavimą, sutvirtina esenciją ir mažina viduriavimą. Jis taip pat gali nuraminti širdį ir nuraminti protą.

Pietinės ir šiaurinės Schisandra chinensis skirtumai


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China