Katalogas

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30-oji Zagrebo laivų paroda

Skelbimas nustojo galioti

2023 m. vasario 22-26 d

Naujuosius verslo metus Zagrebo mugė tradiciškai pradeda kovo mėnesį, kai rengiama Zagrebo laivų paroda - lankomiausia ir versliausia Kroatijos laivų paroda.

2023 m. vasario 22-26 d. tikra prieplauka pačioje Zagrebo širdyje laukia jūsų su visuomet novatoriška parodų pasiūla.

Jau 30 metų Zagrebo mugė ir penkias dienas trunkanti "Zagreb Boat Show" yra buriuotojų ir visų jūros bei jūrinės veiklos entuziastų susitikimo vieta.

Zagreb Boat Show seka pasaulines tendencijas. Dėl savo įvairios jūrinės pasiūlos ji priskiriama prie plačiausią pasiūlą turinčių laivų parodų. Paroda įdomi ir verslininkams, ir plačiajai visuomenei, nes po vienu stogu siūloma daug įvairių veiklų: nuo b2b susitikimų iki pramogų plačiajai visuomenei.

Mugėje bus galima pamatyti geriausią jachtų, greitaeigių katerių, valčių, baidarių, valčių, jūrinių ir pakabinamų variklių, nardymo, buriavimo ir kitų vandens sporto šakų įrangos pasiūlą, naujų laivų ir jūrinės įrangos reklamą Kroatijos rinkoje, patrauklią jūrinės fotografijos parodą, gražius Kroatijos tradicinės laivų statybos iš medžio pavyzdžius...

Bus pristatytos beveik visos svarbios šalies laivų statyklos, kurios pripažino Zagrebo laivų parodą kaip vietą, kur Kroatijos verslo meistriškumas, tradicijos ir patirtis, atsiskleidžianti elegantiškuose laivuose, džiugina lankytojus ir būsimus laivininkus. Savo paslaugas siūlys daugybė Kroatijos prieplaukų, frachtavimo įmonių, laivų statyklų ir agentūrų, klubų, įstaigų ir asociacijų, susijusių su laivyba ir jūriniu turizmu.

Pagal Nacionalinio civilinės saugos štabo ir Zagrebo miesto civilinės saugos štabo rekomendacijas esame numatę visas būtinas saugos ir sveikatos priemones, o parodos dalyviams, be kitų privalumų, siūlome vadinamąją Covid 10 % nuolaidą.

"TO SAIL, TO DISCOVER, TO LIVE" (plaukti, atrasti, gyventi) - toks yra Zagrebo mugės "Boat Show" šūkis, todėl plaukime kartu per Zagrebo mugės "Boat Show".

Nekantriai laukiame susitikimo su jumis!


Skelbimas nustojo galioti

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Croatia

Regionas
Zagreb

Vietovė
Zagreb

Pabaigos data
17.04.2022 17:30