Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.10.2022 02:10

2023 m. "Eppendorf" apdovanojimas: Kvietimas teikti paraiškas

"Eppendorf" apdovanojimas jauniesiems Europos tyrėjams, kuriam skiriama 20 000 eurų, kasmet skiriamas pradedančiam karjerą Europos mokslininkui už išskirtinį indėlį į biomedicininius tyrimus. Šis apdovanojimas, bendradarbiaujant su "Nature", teikiamas nuo 1995 m.

Europos mokslininkai iki 35 metų, turintys aukštąjį išsilavinimą biomedicininių tyrimų srityje, gali teikti paraiškas tik nuo 2022 m. spalio 1 d. iki 2023 m. sausio 15 d. adresu www.eppendorfcom/award/application.

Laureatą išrenka nepriklausomas ekspertų komitetas, kuriam pirmininkauja Reinhardas Jahnas (Makso Planko daugiadisciplininių mokslų institutas, Getingenas, Vokietija).

Išsamią informaciją apie "Eppendorf" apdovanojimą jauniesiems Europos tyrėjams, atrankos kriterijus ir ankstesnius nugalėtojus galima rasti adresu www.eppendorf.com/award.





Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...